twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

8 Σεπτεμβρίου 2009

Βίντεο με UFO την ημέρα της έκλειψης στην Κίνα

Αγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα -τα γνωστά μας UFO- δεν βλέπουν μόνον οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί, που έχουν πάθος με το θέμα, αλλά και οι Κινέζοι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το Πεκίνο είναι έτοιμο να δώσει στη δημοσιότητα βίντεο διάρκειας σαράντα λεπτών, στο οποίο καταγράφονται στον ουρανό τέτοια αντικείμενα. Το βίντεο φέρεται να έχει τραβηχτεί κατά την έκλειψη του ήλιου, στις 22 του περασμένου Ιουλίου. Πάντως, οι Κινέζοι είναι προσεκτικοί σε ό,τι αφορά το θέμα.

Λένε ότι θα δείξουν το βίντεο, δεν υποστηρίζουν όμως πως πρόκειται για ΑΤΙΑ. Θέλουν
πρώτα να μελετήσουν το υλικό και μετά να καταλήξουν σε οριστικά συμπεράσματα. Ο διευθυντής του παρατηρητηρίου από το οποίο έγινε η εγγραφή του βίντεο δήλωσε πως ο κόσμος δεν θα πρέπει να περιμένει οποιαδήποτε εκτίμηση προτού ολοκληρωθεί η έρευνα.

Αυτό, όπως είπε, δεν πρόκειται να γίνει νωρίτερα από ένα χρόνο. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που γίνεται γνωστή παρατήρηση άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενου αντικειμένου στην Κίνα. Την προηγούμενη φορά, φοιτητές είχαν καταγράψει στον ουρανό μια φωτεινή μπλε σφαίρα που στη συνέχεια άλλαζε συνεχώς χρώματα και σχήμα. Ούτε για εκείνη την καταγραφή έχει γίνει γνωστή οποιαδήποτε λεπτομέρεια ή συμπέρασμα καθώς συνεχίζεται ακόμη η μελέτη των στοιχείων που κατέγραψε το βίντεο των φοιτητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick