twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

16 Οκτωβρίου 2009

Μπαίνει στην φυλακή επειδή έδωσε τσιγάρο σε 3χρονο κοριτσάκι...

Σε ενάμισι χρόνο φυλάκισης καταδικάστηκε ένας Βρετανός, ο οποίος έδωσε σε ένα τρίχρονο κοριτσάκι να καπνίσει ένα τσιγάρο, ενώ ένα άλλο παιδί ταυτόχρονα αποθανάτιζε το περιβόητο κατόρθωμα!

Ο Γκρέιμι Κονρόι, 31 ετών, έδωσε το αναμμένο τσιγάρο στο κοριτσάκι, το όνομα του οποίου δεν ανακοινώθηκε για νομικούς λόγους και το ενθάρρυνε να εισπνεύσει τον καπνό.
Ο ίδιος έπεισε ένα 14χρονο να φωτογραφήσει το περιστατικό, που έγινε τον Φεβρουάριο με ένα κινητό τηλέφωνο.

Ευτυχώς όμως που αντιλήφθηκε το περιστατικό ένας 16χρονος, ο οποίος, σε αντίθεση με τον 31χρονο, έδειξε ωριμότητα και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Μάλιστα,
ο 16χρονος διευκρίνισε πως το κοριτσάκι κάπνισε το τσιγάρο και έβαλε το αποτσίγαρο σε τασάκι.«Το κοριτσάκι ζήτησε ένα δεύτερο τσιγάρο και όταν ο Κονρόι του είπε ότι είναι αρκετό το ένα άρχισε να κλαίει, με αποτέλεσμα να του δώσει άλλο ένα, το οποίο κάπνισε κανονικά», είπε ο μάρτυρας.

Ο εισαγγελέας Τόνι Γκλόβερ είπε ότι το κοριτσάκι κάπνισε δύο τσιγάρα πριν ο 16χρονος μάρτυρας φθάσει και την είδαν να καπνίζει ακόμη τρία.

Ο Κονρόι αναγνώρισε ότι από αμέλεια εξέθεσε ένα ανήλικο σε κίνδυνο που μπορεί να έχει επιπτώσεις για την υγεία του και ο δικαστής της έδρας Ντέιβιντ Γουντ του είπε ότι "περιμένει να αντιληφθεί τώρα ότι αυτό που έκανε δεν ήταν καθόλου αστείο".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick