twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

4 Ιουνίου 2010

Συνελήφθη η Βίβιαν Ιωακείμ για ναρκωτικά...


Στην διακριτική ευχέρεια της Δικαιοσύνης περνά η υπόθεση της Βίβιαν Ιωακείμ, η οποία συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Κυψέλη για κατοχή ναρκωτικών.

Για όσους δεν θυμούνται, πρόκειται για την συμπρωταγωνίστρια της Μαριάννας Ντούβλη στην... υπερπαραγωγή «Sex in the city of Athens». Τι άλλο θα δούμε; Sex, drugs και... κρατητήριο!

H 22χρονη Βίβιαν Ιωακείμ είχε ξεκινήσει το μόντελιγκ από την Πάτρα, τόπο καταγωγής της, ενώ παράλληλα ασχολιόταν και με τον αθλητισμό. Πίστευε ότι θα μπορούσε να κάνει καριέρα ως πορνοστάρ και δέχτηκε "έτσι απλά" την πρόταση του κυρίου Σειρηνάκη για συμμετοχή στο "Sex in the city of Athens". Ακούστηκε ότι το έκανε με σκοπό να εξασφαλίσει κάποια χρήματα για χάρη του μικρού της αδερφού ο οποίος και αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, αλλά η ίδια με δηλώσεις της στην Espresso ουσιαστικά το διαψεύδει, αφού κάνει λόγο για "όνειρο, στο οποίο τίποτα δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο" (ούτε της φυλακής τα σίδερα;)

Nα σας υπενθυμίσουμε επιπλέον ότι το γνωστό μοντέλο - πορνοστάρ σκεφτόταν να δοκιμάσει την τύχη της και στην ελληνική δισκογραφία έχοντα μάλιστα δηλώσει προ ημερών ότι περιμένει να κυκλοφορήσει το πρώτο της cd, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στη συνεργασία της με τον Σώτη Βολάνη και τη Τζένη Βάνου!

stifora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick