twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

11 Οκτωβρίου 2009

Συνελήφθη και άλλο μοντέλο με κοκαΐνη!

Σοκ έχει προκαλέσει στο χώρο της σόου μπιζ η σύλληψη ενός γνωστού μοντέλου, το οποίο φέρεται να συμμετείχε σε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης.

Μαζί με το πολύ γνωστό μοντέλο, το οποίο έχει τίτλους στο ενεργητικό του, έχουν συλληφθεί και τρεις άνδρες, ένας από τους οποίους, σύμφωνα με πληροφορίες έχει και αυτός σχέση με το μόντελινγκ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το Σάββατο στον εισαγγελέα, ενώ την ίδια ώρα πληροφορίες θέλουν το χώρο της σόου μπιζ να κλυδωνίζεται , καθώς στην καυτή ατζέντα του πασίγνωστου μοντέλου περιλαμβάνονται «βαριά » ονόματα.

Το μοντέλο συνελήφθη την Παρασκευή από άνδρες του Λιμενικού, έχοντας στο διαμέρισμά του περισσότερα από 2 κιλά κοκαΐνη και ένα μηχάνημα για την παρασκευή της. Η σύλληψη ήταν επεισοδιακή, αφού το μοντέλο προσπάθησε να διαφύγει από την ταράτσα.

Οι στόχοι που είχε για μια καριέρα στο μόντελινγκ ήταν «οι μοναδικές αποσκευές» της 32χρονης καλλονής που ήρθε στην Αθηνα, πριν απο σχεδόν 7 χρόνια, με σκοπό να περπατήσει στις πιο γνωστές πασαρέλες. Και τα ειχε καταφερει μεχρι σήμερα, που συνελήφθη για υπόθεση ναρκωτικών.

Φωτογραφήσεις, επιδείξεις μόδας, διακρίσεις σε διαγωνισμούς ομορφιάς. Όλα έδειχναν πως κανεις και τιποτα δεν θα μπορουσε να σταματησει την πορεια της. Άλλωστε, με αναλογίες που πολλά άλλα μοντέλα θα ζήλευαν, οι τίτλοι ομορφιάς ήταν στο τσεπάκι της.
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick