twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

24 Οκτωβρίου 2009

Και ο Γιώργος Μαζωνάκης θέλει να κλειστεί σε μοναστήρι (;)

Απο τη μια μεριά, τον τελευταίο καιρό ακούγεται όλο και πιο έντονα η φήμη ότι σκέφτεται να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να αποσυρθεί στο Αγιο Ορος. Από την άλλη, συνεχίζει τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη. Οι φήμες που οργιάζουν τον τελευταίο καιρό και έχουν αναστατώσει τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο πυροδοτούνται κι από την επίσκεψη του γνωστού καλλιτέχνη την περασμένη Δευτέρα στο Αγιο Ορος.

Προσπαθήσαμε πολλές φορές να επικοινωνήσουμε μαζί του, αλλά αυτό στάθηκε αδύνατο, γιατί το κινητό του ήταν απενεργοποιημένο. Φίλοι και συνεργάτες του Γιώργου Μαζωνάκη με τους οποίους επικοινωνήσαμε ήταν κατηγορηματικοί: «Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Ο Γιώργος έχει συμβόλαια μέχρι και το καλοκαίρι».

Η αλήθεια είναι ότι ο καλλιτέχνης δεσμεύεται πέρα από τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη, και για σειρά υπερατλαντικών συναυλιών. Εκτός των άλλων, συζητά και για την εμφάνισή του σε αθηναϊκή πίστα τον Ιανουάριο.

Πέπλο μυστηρίου ωστόσο καλύπτει τις κινήσεις του γνωστού καλλιτέχνη, ο οποίος σύμφωνα με συγκεκριμένες πληροφορίες, φέρεται να καταφεύγει σε μονή του Αγίου Ορους απαρνούμενος τη φήμη, το χρήμα και τη δόξα. Οι πληροφορίες θέλουν να έχει κάνει αίτηση για δόκιμος μοναχός.

Ο ίδιος αποφεύγει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και προτιμά τη σιωπή. Κανείς από το στενό του περιβάλλον, τους συνεργάτες και τους φίλους δεν επιβεβαιώνει τις φήμες. Η δική μας πληροφορία όμως, που προέρχεται μέσα από την Ουρανούπολη, μας προβλημάτισε ιδιαίτερα.

Πώς «συναντήθηκε» ο Γιώργος ξαφνικά με τον Θεό; Είναι οι συχνές επισκέψεις στο Αγιο Ορος; Είναι η φώτιση που του έδωσε ο ηγούμενος και πνευματικός του; Πάντως, ένα είναι σίγουρο, ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης τον ελεύθερο χρόνο του βρίσκει καταφύγιο, αγάάπη και νόημα στις επισκέψεις του στο Αγιο Ορος.

Και πριν μερικά χρόνια όταν ο γνωστός καλλιτέχνης ήταν στο απόγειο της δόξας του με το «Γκούτσι φόρεμα», με το οποίο γίνονταν χαμός στα νυχτερινά κέντρα και κλαμπ, ο Γιώργος αντιμετώπιζε την επιτυχία του ως τρίτος και πολλές φορές όταν αποσυρόταν στο καμαρίνι του αναρωτιόταν: «Προς τι όλα αυτά;»

Μήπως το «Γκούτσι φόρεμα» αποδείχτηκε προφητικό και άλλαξε τη ρότα της ζωής του; «Σε αυτό το Γκούτσι φόρεμα που φοράς και στο ρυθμό που το κορμί σου απόψε βράδυ κουνάς / ό,τι σιχαίνομαι όλα τα έχεις εσύ…» έλεγαν οι στίχοι του τραγουδιού.

Εκείνη την εποχή ο Γιώργος εγκατέλειψε στενούς φίλους του και άρχισε να διαβάζει ασταμάτητα. Η ψυχή του είχε στραφεί σε δρόμους χριστιανικούς και αναζητούσε εκεί την ολοκλήρωσή του ως άνθρωπος. Ετσι έλεγαν τουλάχιστον οι δικοί του άνθρωποι.

Σήμερα καλείται να πάρει τη μεγαλύτερη απόφαση της ζωής του. Ισως και να την έχει πάρει. Κανείς δεν το γνωρίζει, μόνο ο ίδιος και οι άνθρωποι που εμπιστεύεται και θέλει να μοιραστεί τη ζωή του μαζί τους. Μήπως μετά τη Ναταλία Λιονάκη, την πανέμορφη ηθοποιό που απαρνήθηκε τα φώτα της ράμπας και επέλεξε το ταπεινό φως των κεριών, το δρόμο του μοναχισμού θα πάρει και ο Γιώργος Μαζωνάκης;
Espressonews

2 σχόλια:

Koupakia είπε...

Η καλύτερή του θα έλεγα!

papagalaki είπε...

Χάχα ναι...
και μετά θα ακολουθήσουν ο Χάρης Σιανίδης,ο Γιάννης Γαλάτης,και ο Λάκης Γαβαλάς...

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick