twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

18 Οκτωβρίου 2009

Η πρώτη δημοσκόπηση για τα ποσοστά δημοφιλίας των υποψήφιων αρχηγών της Νέας Δημοκρατίας...

Ενώ η εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ της Κυριακής δημοσιεύει τα ποσοστά δημοφιλίας και για τους τέσσερις υποψηφίους αρχηγούς της Νέας Δημοκρατίας που έδειξε τηλεφωνική έρευνα 1.063 ατόμων της εταιρείας Pulse RC για λογαριασμό της, (Μπακογιάννη 44%, Αβραμόπουλος 42%, Σαμαράς 36% και Ψωμιάδης 35%), ο Αρης Σπηλιωτόπουλος δηλώνει στην Ελευθεροτυπία ότι οι υποψηφιότητες δεν έχουν κλείσει. «Οι τέσσερις υποψηφιότητες που κατατέθηκαν αφορούν την εκλογή αρχηγού της ΝΔ μέσω του εκτάκτου συνεδρίου» και προσθέτει ότι «η ΝΔ δεν χρειάζεται κατεδάφιση, αλλά ριζική ανακαίνιση. Εγιναν λάθος επιλογές σε πρόσωπα όσο και σε πολιτικές».

«Στα πολιτικά δαχτυλίδια λέω όχι ευχαριστώ, δαχτυλίδια μόνον από τον άνδρα μου παίρνω», δηλώνει την ίδια στιγμή η Ντόρα Μπακογιάννη με συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News. Η κα Μπακογιάννη μιλά επίσης για την ενότητα και τη συστράτευση δυνάμεων που πρέπει να γίνει στη Νέα Δημοκρατία, ενώ απαντά και σε ερώτηση σχετικά με τις επιθέσεις που δέχεται ο Κώστας Καραμανλής, λέγοντας ότι δεν γίνεται άνθρωποι που μέχρι πριν από 15 μέρες τιμούσαν και χειροκροτούσαν τον Καραμανλή και παλαιότερα ευνοήθηκαν από αυτόν να του επιτίθενται σήμερα με τέτοια οξύτητα.

«Αν γίνετε πρόεδρος του κόμματος θα είστε η πρώτη γυναίκα εν δυνάμει πρωθυπουργός. Είναι ώριμη η ελληνική κοινωνία;», ερωτάται η πρώην υπουργός εξωτερικών και απαντά: «Το ελπίζω αλλά αφού ήταν ώριμη για την πρώτη γυναίκα δήμαρχο της Αθήνας και την πρώτη γυναίκα υπουργό εξωτερικών της Ελλάδας, φαντάζομαι ότι μπορώ να είμαι αισιόδοξη», καταλήγει.

Ενωτικός όμως εμφανίζεται και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος μάλιστα σε συνέντευξή του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ προτείνει και debate μεταξύ των υποψηφίων. «Εχω όραμα για την πατρίδα μας και για την παράταξή μας. Για μία μεγάλη παράταξη, που θα ξεκινάει από τις παρυφές της Αριστεράς μέχρι τις παρυφές της Δημοκρατικής Δεξιάς», λέει ο κος Αβραμόπουλος.

Star

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αμάν μας χάλασε η μαρμελάδα! Τόσο καιρό η Ντόρα πλαγιοσκοπούσε συνέδρους για να έχει σίγουρη την εκλογή από το συνέδριο και ξαφνικά της σκάει ο Αβραμόπουλος και μιλάει για εκλογή από την βάση και τώρα νοιώθει την ανάσα του στη κούρσα. Την καημένη! Τόση μηχανορραφία για το τίποτα!

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick