twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

14 Οκτωβρίου 2009

Συγκλονιστικές εξελίξεις στην δίκη Σεργιανόπουλου

Τη Δευτέρα θα συνεχιστεί και πάλι η δίκη για τη δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου.
Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης για την προβολή DVD, στο οποίο διακρίνεται ο ζεν πρεμιέ να κάθεται σε καφετέρια στη λεωφόρο Βουλιαγμένης μαζί με άλλο άτομο και να πληρώνει τον λογαριασμό.

Το video προέρχεται από την κάμερα ασφαλείας της καφετέριας.

Ενώπιον του δικαστηρίου θα κληθεί επίσης να καταθέσει ως μάρτυρας ο καθηγητής Ψυχιατρικής Αλεβιζόπουλος, για να μιλήσει για τις παρενέργειες που προκαλεί συγκεκριμένο φάρμακο, ίχνη του οποίου βρέθηκαν στα ούρα του ηθοποιού.

Σύμφωνα με την υπεράσπιση, το φάρμακο προκαλεί επιθετική συμπεριφορά και λαμβάνεται από ανθρώπους που πάσχουν από σχιζοφρένεια ή ψυχική διαταραχή.

Το συγκλονιστικότερο στοιχείο, όμως, που έρχεται να ανατρέψει τα μέχρι τώρα «δεδομένα» είναι η ιατροδικαστική έκθεση που συντάχθηκε με εντολή της ανακρίτριας. Σύμφωνα με αυτή την έκθεση, ο Νίκος Σεργιανόπουλος δεν ήταν εξαρτημένος από ναρκωτικά.

Η δίκη διακόπηκε για την ερχόμενη Δευτέρα και αναμένεται με ιδιαίτερo ενδιαφέρον.

Το πρωί κατέθεσε στο δικαστήριο η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας, όπου διέμενε ο άτυχος ηθοποιός, η οποία είπε ότι ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν «καλός και ευαίσθητος άνθρωπος».

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε ότι του κάνει εντύπωση η εικόνα του κατηγορουμένου, ο οποίος, όπως είπε δείχνει ψύχραιμος και ατάραχος και δεν φαίνεται να έχει μετανιώσει.

Από την πλευρά του ο συνήγορος υπεράσπισης, είπε ο πελάτης του, εξέφρασε τη συγνώμη και τη μετάνοιά του από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του.
Zougla

2 σχόλια:

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Παιδιά,

Καλημέρα!
Φαίνονται όλα μα όλα στο ωροσκόπιό του, το οποίο και μπορεί να δημοσιεύσουμε εντός των ημερών.

papagalaki είπε...

Γειά σας παιδιά...
Θα περιμένουμε τότε με ενδιαφέρον να το δημοσιεύσετε....

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick