twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

22 Οκτωβρίου 2009

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από αύριο προβλέπει η ΕΜΥ

Με έκτακτο δελτίο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί για ραγδαία επιδείνωση του καιρού από αύριο.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από αύριο Παρασκευή το μεσημέρι στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και από το βράδυ στο νότιο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο. Παράλληλα, στο Ιόνιο θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι εντάσεως 8 με 9 μποφόρ.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας και το Σάββατο τα παραπάνω φαινόμενα θα επεκταθούν σταδιακά στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις βόρειες Σποράδες,
την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη.

Την Κυριακή τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα περιοριστούν στην κεντρική και νότια ηπειρωτική Ελλάδα και τα νησιά του κεντρικού και νότιου Αιγαίου.
Ώρα έκδοσης: 22/10/09 10:00
WOGR91 LGAT 221000
"ΑΜΕΣΟ"
ΑΠΟ : ΕΜΥ/ΕΜΚ
Ελληνικό, 22- 10- 2009 / 1300 C
Α.Α. 07 / 2009
ΠΡΟΣ : ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ



EKTAKTO ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23-10-2009) ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΝΟΤΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΕΝΤΑΣΕΩΣ 8 ΜΕ 9 ΜΠΟΦΟΡ.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24-10-2009 ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΙΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ), ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25-10-2009 ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick