twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

16 Οκτωβρίου 2009

Είναι στημένος ο εφιάλτης στην κουζίνα; Τι απαντά ο Έκτορας Μποτρίνι...

Μία παραδοσιακή δημοσιογραφική έρευνα ήταν αρκετή για να γεμίσει… «εφιάλτες» τον ύπνο του Έκτορα Μποτρίνι. Ούτε λίγο ούτε πολύ η εκπομπή της Ελεονόρας Μελέτη «Πρωινή Μελέτη» το πρωί της Παρασκευής, έβγαλε στη φόρα μαρτυρίες που αποκαλύπτουν στημένους καυγάδες, σικέ εκρήξεις του μεγάλου σεφ αλλά και συνοικιακές ταβέρνες που πλασάρονταν ως ξεπεσμένα «in» εστιατόρια τα οποία ο μάγος Έκτορας καλούνταν να αναστήσει.

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του STAR το μόνο που τελικά κάνει με μεγάλη επιτυχία ο Έκτορας Μποτρίνι κάθε Πέμπτη είναι να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας με ιδιόκτητες, σεφ και σερβιτόρους οι οποίοι το μόνο λάθος που τελικά κάνουν είναι να συμμετέχουν στην καλοστημένη του παράσταση.

Όπως κάποιοι από τους ιδιοκτήτες μαρτυρούν άλλωστε η επιχείρηση τους δεν έχει να χάσει κάτι από το «πανηγυράκι» που στήνει η εκπομπή αφού η φήμη που αποκτούν φέρνει κόσμο που μέχρι πρότινος - στηριζόμενοι σε Κυριακάτικες παρέες - δε θα μπορούσαν να έχουν.

Σημειώστε επίσης πως η παραγωγή της εκπομπής δεσμεύει τους ιδιοκτήτες πριν από το γύρισμα με συμβόλαιο, το οποίο προβλέπει ότι δεν πρόκειται να μιλήσουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για όσα διαδραματίσθηκαν μπροστά και πίσω από την κάμερα!

Από την εκπομπή «Κους Κους » έδωσε την απάντηση του ο Έκτορας Μποτρίνι αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «Είναι στημένο να πας σ’ ένα μαγαζί και να κανεις παράπονα ως πελάτης; Εγώ λοιπόν, πάω στο μαγαζί ως πελάτης, διαπιστώνω τα λάθη και στη συνέχεια μπαίνω στην κουζίνα τους ως επαγγελματίας».

Επίσης, για τις αόρατες αλλαγές που το ρεπορτάζ του STAR κατέγραψε στα μαγαζιά απ’ όπου πέρασε ο σεφ, ο ίδιος δηλώνει πως κανένας από τους ιδιοκτήτες δεν είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει τις συμβουλές του και πως δεν αρκούν μόνο αυτές αλλά και σκληρή δουλειά προκειμένου να ορθοποδήσει η επιχείρηση.

Για να δούμε τώρα ποιος θα σώσει τον κ. Μποτρίνι από τους δικούς του εφιάλτες…;

stifora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick