twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

29 Νοεμβρίου 2009

Τι λένε οι πρωταγωνιστές του βίντεο των οργίων στο νοσοκομείο...


Τι υποστηρίζουν ο ιατρικός επισκέπτης, που συμμετείχε στο τρίο με τον ουρολόγο και την ιδιωτική υπάλληλο, αλλά και η νοσηλεύτρια η οποία επίσης συνευρισκόταν με τον ουρολόγο μέσα στο «Ελπίς»;

Μια πρόγευση δίνει σήμερα η zougla.gr. του «σεισμού» που θα ακολουθήσει μετά από το αποκαλυπτικό αυριανό δημοσίευμα της εφημερίδας Veto σχετικά με τα σεξουαλικά όργια, που συνέβαιναν μέσα στο νοσοκομείο «Ελπίς» και είχαν ως πρωταγωνιστές έναν 36χρονο ουρολόγο, τον ιατρικό επισκέπτη-φίλο του, μια 32χρονη ιδιωτική υπάλληλο, μια νοσηλεύτρια και μια ακόμα νεαρή γυναίκα.

Από το συγκλονιστικό ρεπορτάζ προκύπτει όλη η αλήθεια για το τι συνέβαινε, από το 2005 και μετά, κατά τη διάρκεια της εφημερίας μέσα σε ένα από τα ιατρικά δωμάτια του δημόσιου νοσοκομείου. Εκεί, όπου ο 36χρονος ουρολόγος «έβγαζε τα μάτια του» έχοντας άλλοτε ως παρέα την 32χρονη ιδιωτική υπάλληλο και τον ιατρικό επισκέπτη, και άλλες φορές μια 31χρονη νοσηλεύτρια, με την οποία διατηρούσε σχέση, καθώς και μια ακόμα γυναίκα. Πρόκειται για άκρως ερωτικές στιγμές που φρόντιζε να καταγράφει, και πλέον υπάρχουν στο διαδίκτυο.

Ιατρικός επισκέπτης: «Εκείνη μας ζήτησε το τρίο, ήξερε ότι καταγραφόταν»

Όπως αποκαλύπτουμε σήμερα, ο 34χρονος παντρεμένος ιατρικός επισκέπτης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο ερωτικό τρίγωνο, που έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2005 με τον

ουρολόγο και την 32χρονη απλή επισκέπτρια του νοσοκομείου, ισχυρίζεται ότι η ερωτική συνεύρεση πραγματοποιήθηκε κατόπιν επιθυμίας που εξέφρασε η νεαρή γυναίκα -η οποία μάλιστα ήξερε πως καταγραφόταν!

«Εδώ και αρκετά χρόνια είμαι φίλος με τον ουρολόγο. Ήξερα ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με την 32χρονη. Όπως μου είπε ο φίλος μου, η κοπέλα αυτή του είχε ζητήσει να παρευρεθεί κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής τους επαφής και τρίτο άτομο. Για τον λόγο αυτό ο φίλος μου (σ.σ. ο ουρολόγος) με προσκάλεσε -και εγώ, ο φίλος μου και η κοπέλα, συνευρεθήκαμε ερωτικά. Ο ουρολόγος πρότεινε στην 32χρονη να καταγράψουμε την ερωτική μας επαφή σε video. Εκείνη δέχτηκε. Η κάμερα του φίλου μου ήταν στημένη σε εμφανέστατο σημείο επάνω στο καλοριφέρ. Μετά το πέρας της επαφής, απεχώρησα και δεν γνωρίζω τι απέγιναν η κάμερα και το αρχείο που είχε καταγραφεί», ανέφερε χαρακτηριστικά στην κατάθεση που έδωσε στις 7 Σεπτεμβρίου στο τμήμα Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

«Ήξερα ότι με κατέγραφε», λέει και η νοσηλεύτρια

Ιδιαίτερα σημαντική είναι όμως και η άποψη της 31χρονης νοσηλεύτριας, η οποία είχε συνευρεθεί επίσης με τον «βιτσιόζο» ουρολόγο μέσα στο «Ελπίς». Όπως επισημαίνει, με τον 36χρονο γιατρό διατηρούσε σχέση από τον Ιανουάριο του 2006 μέχρι και τον Ιούνιο του 2006. Συνήθιζαν, μάλιστα, να συνευρίσκονται ερωτικά μέσα στο δημόσιο νοσοκομείο. «Σε μια από τις ερωτικές μας συνευρέσεις στο χώρο του νοσοκομείου «Ελπίς», καταγράψαμε την πράξη μας σε κάμερα η οποία ήταν τοποθετημένη σε εμφανές σημείο, πάνω στο καλοριφέρ του δωματίου. Η κάμερα ήταν μεγάλου μεγέθους, μάρκας Sony, χωρίς να είναι κρυμμένη και σε προφανές- ορατό σημείο», είναι τα ακριβή της λόγια που είπε στην κατάθεσή της.

Από το ρεπορτάζ, μάλιστα, προκύπτει ότι η νεαρή νοσηλεύτρια, η οποία πλέον έχει μετατραπεί σε… «πορνοστάρ» του διαδικτύου, έχει καταθέσει από τις 19 Νοεμβρίου 2009 μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατά παντός υπευθύνου που μπορεί να ανήρτησε το δικό της ροζ video στο Internet. Και αυτή τη μήνυση έχουμε, φυσικά, στην κατοχή μας.

Όπως ισχυρίζεται η νοσηλεύτρια, λοιπόν, στο δικόγραφο, ο ουρολόγος βιντεοσκοπούσε αρκετές από τις ερωτικές συνευρέσεις που είχαν. «Επειδή γνώριζα ότι η βιντεοκάμερά του, με την οποία γίνονταν οι βιντεοσκοπήσεις των προσωπικών μας στιγμών, είχε κλαπεί από τον Ιούνιο του 2006, άρχισα από τον Ιούλιο του 2009 να κάνω σχετική έρευνα στο διαδίκτυο μήπως υπάρχει και δικό μου υλικό αναρτημένο. Στην έρευνά μου αυτή με βοήθησε ο ουρολόγος. Το αποτέλεσμα ήταν να βρεθούν video, δύο τον αριθμό, στα οποία βρίσκομαι σε προσωπικές στιγμές με τον τότε σύντροφό μου…», αναφέρει.

Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick