twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

13 Οκτωβρίου 2009

Ποια είναι η σχέση πολύ γνωστού τραγουδιστή με το μοντέλο που πιάστηκε με κοκαΐνη...


"Ποια είναι η σχέση πασίγνωστου τραγουδιστή με το 32χρονο μοντέλο, Μαριάννα Μπερερή η οποία, όπως είναι γνωστό, είχε συλληφθεί την Παρασκευή το βράδυ για την υπόθεση της κοκαΐνης.

Ο δημοφιλέστατος τραγουδιστής είναι αναστατωμένος μιας και το όνομά του, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές εμπλέκεται πολύ στην υπόθεση των ναρκωτικών...

Για τους καλά γνωρίζοντες, ο καλλιτέχνης δεν είναι ένα πρόσωπο τυχαίο στην ιστορία το όνομα του οποίου βρέθηκε απλώς σε μια τυπική τηλεφωνική ατζέντα της συλληφθείσας, αλλά ο ρόλος του φαίνεται πως ήταν πρωταγωνιστικός.

Μαρτυρία προσώπου του στενού κοινού περιβάλλοντος της κυρίας Μπερερή και του πασίγνωστου τραγουδιστή αποκαλύπτει ότι για ένα διάστημα στο παρελθόν οι δυο τους ήταν ζευγάρι και μάλιστα από τα πολύ ευτυχισμένα... Βέβαια η σχέση τους δεν κράτησε πάρα πολύ, όμως η στενή φιλία που τους έδενε και τα... κοινά τους ενδιαφέροντα δεν έπαψαν να υφίστανται ακόμα και μετά τον "ερωτικό" χωρισμό τους. Γι' αυτό άλλωστε και οι κοινές τους εμφανίσεις αποτελούν γεγονός που δε μπορεί να διαψευστεί από κανέναν.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα stifora.gr αποκαλύπτει ότι από χθες το μεσημέρι ο συγκεκριμένος τραγουδιστής βρίσκεται σε κατάσταση πανικού κι έχει αρχίσει να χτυπάει πόρτες μεγάλων δικηγορικών γραφείων μιας και το "τσουνάμι" των αποκαλύψεων για το κύκλωμα αναμένεται να παρασύρει και τον ίδιο... Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το ποιος θα είναι ο δικηγόρος που θα τον εκπροσωπήσει, αν τελικά χρειαστεί να λογοδοτήσει ο τραγουδιστής στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Πάντως εντύπωση προκαλεί στις Αρχές το πώς ο συγκεκριμένος τραγουδιστής μπορούσε να διάγει κοσμικό και χλιδάτο βίο, να κυκλοφορεί με πανάκριβα αυτοκίνητα και γυναίκες με... απαιτήσεις και γενικότερα να δηλώνει παρόν σε κοσμικά πάρτι και συγκεντρώσεις επωνύμων χωρίς να εργάζεται τα τελευταία χρόνια... Όσα χρήματα κι αν είχε αποταμιεύσει από την εποχή που έκανε τα μεγάλα σουξέ και γέμιζε μαγαζιά, είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα είχαν τελειώσει με τόσα έξοδα και σπατάλες στις οποίες επιδιδόταν τα τελευταία χρόνια.

Να επισημάνουμε επιπλέον ότι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της stifora.gr το τελευταίο 24ωρο είναι εξαφανισμένος από γνωστούς και φίλους έχοντας κλειστά τα κινητά του τηλέφωνα..."

http://www.stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick