twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

21 Οκτωβρίου 2009

Το ατύχημα του Παύλου Κοντογιαννίδη...

Το ότι είναι αγαπημένοι φίλοι, το γνωρίζαμε. Το ότι θα διακινδύνευε ακόμη και τη σωματική του ακεραιότητα προκειμένου να τη σώσει, αυτό σίγουρα δεν μπορούσε να το φανταστεί κανείς! Ηταν αυτό που λέμε «η κακιά στιγμή», κάτι αναπάντεχο. Οταν λειτουργεί μόνο το ένστικτο και τα αντανακλαστικά, ενώ το μυαλό μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή ο δημοφιλής ηθοποιός Παύλος Κοντογιαννίδης απέδειξε περίτρανα την εκτίμηση και την αγάπη που έχει για την καλή φίλη του Χρυσούλα Διαβάτη. Προσπαθώντας να γλιτώσει την ηθοποιό από το να χτυπήσει σοβαρά, χτύπησε ο ίδιος άσχημα στο πρόσωπο, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση!

Ολα συνέβησαν λίγο πριν το φινάλε της επιθεώρησης «Θέλει η Ελλάδα να κρυφτεί», που παίζεται στο θέατρο «Αλίκη» με πρωταγωνιστές τους δύο αγαπημένους ηθοποιούς. Δευτερόλεπτα πριν το τέλος ένα μετακινούμενο σκηνικό τούς σήκωσε κυριολεκτικά στον αέρα και τους πέταξε με δύναμη κάτω, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θεατών του κατάμεστου θεάτρου.

Και μπορεί η Χρυσούλα Διαβάτη να γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς την προφύλαξε η αγκαλιά του συμπρωταγωνιστή της, ο Παύλος Κοντογιαννίδης ωστόσο την... πλήρωσε ακριβά! Τρεις μόλις ημέρες μετά την πρεμιέρα οι παραστάσεις του έργου διακόπηκαν εξαιτίας του ατυχήματος που του συνέβη. Ο ηθοποιός υπέστη κάταγμα στη μύτη, με αποτέλεσμα να του έχει τοποθετηθεί νάρθηκας και γύψος. Ο γιατρός μάλιστα του συνέστησε πλήρη ακινησία, για να καταφέρει να επιστρέψει σύντομα στο θέατρο. Με δεδομένο λοιπόν ότι ο ρόλος του στην επιθεώρηση είναι πρωταγωνιστικός, οι παραστάσεις του θεάτρου «Αλίκη» διακόπτονται μέχρι και την Παρασκευή τουλάχιστον. Ο δημοφιλής ηθοποιός αναρρώνει στο σπίτι του, στο Βαρνάβα Αττικής.

Εκεί τον βρήκαμε όταν τον αναζητήσαμε και, παρ’ όλο που πονάει πολύ κααι δεν του επιτρέπεται να μιλάει επειδή δυσκολεύεται να αναπνεύσει, μας περιέγραψε το ατυχές περιστατικό: «Τριάντα μόλις δευτερόλεπτα πριν από το χαιρετισμό, στο φινάλε της παράστασης, πέσαμε πάνω σ’ ένα σκηνικό το οποίο ανέβαινε από κάτω. Μας σήκωσε και μας έριξε κάτω με το κεφάλι. Εκείνη τη στιγμή προσπάθησα να προστατεύσω τη Χρυσούλα, την οποία κρατούσα στην αγκαλιά μου. Ετσι έπεσα εγώ κάτω με το κεφάλι και έσπασα τη μύτη μου. Μία δοκιμασία είναι, τι να κάνουμε, θα περάσει!», λέει.

Βέβαια, όπως είναι φυσικό, το γεγονός ότι διακόπηκαν οι παραστάσεις τον στενοχωρεί. Εκείνο όμως που τον ταλαιπωρεί περισσότερο είναι η δυσκολία στην αναπνοή. «Δεν μπορώ να αναπνεύσω με τη μύτη, αναπνέω μόνο με το στόμα, κι αυτό είναι πολύ κουραστικό» μας είπε ο Παύλος Κοντογιαννίδης, ο οποίος βρίσκεται υποχρεωτικά κλεισμένος στο σπίτι του.

Σοκ υπέστη από το περιστατικό και η Χρυσούλα Διαβάτη, η οποία τηλεφωνεί συνέχεια στον φίλο της και ενδιαφέρεται να μάθει για την εξέλιξη της υγείας του. Από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό του στο νοσοκομείο, αν και η ίδια ήταν πολύ ταραγμένη. Οπως και όλοι οι ηθοποιοί της παράστασης που είδαν τον συνάδελφό τους να σφαδάζει αιμόφυρτος πάνω στη σκηνή.

Ωστόσο, ο Παύλος Κοντογιαννίδης ακόμη και τώρα δεν χάνει το γνωστό του χιούμορ: «Μεγάλη γκίνια! Δεν προλάβαμε ακόμη να ξεκινήσουμε και “έγινε το ευχέλαιο”! Μας μάτιασαν γιατί ήμασταν καλοί» λέει στην «Espresso».

Οπως μας ενημέρωσαν από το θέατρο, οι παραστάσεις θα αρχίσουν και πάλι το Σαββατοκύριακο. Ο Παύλος Κοντογιαννίδης όμως διατηρεί τις επιφυλάξεις του.

«Δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαι καλά. Αύριο (σ.σ.: σήμερα) θα μας πει ο γιατρός συγκεκριμένα. Απαιτούνται τουλάχιστον δέκα ημέρες για το σημείο αυτό και μου συνέστησαν πλήρη ακινησία. Τι να σας πω!» μας είπε.

Στην παράσταση της επιθεώρησης «Θέλει η Ελλάδα να κρυφτεί» εκτός από τον Παύλο Κοντογιαννίδη και τη Χρυσούλα Διαβάτη, εμφανίζονται οι ηθοποιοί: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Αντώνης Λουδάρος, Ευαγγελία Μουμούρη, Παντελής Καναράκης, Δήμητρα Παπαδήμα, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Τζένη Θωμά, Αντρέας Κωνσταντινίδης κ.ά. Συμμετέχει και ο Γιώργος Μαρίνος.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Θοδωρής Αθερίδης και τα κείμενα έχει γράψει ο ίδιος σε συνεργασία με τον Παντελή Καναράκη και τον Θοδωρή Πετρόπουλο.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick