twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

4 Απριλίου 2011

Πλήρωσαν 300.000 ευρώ για τη δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη

Ενα εφτασφράγιστο μυστικό, το οποίο κρατούσε κρυμμένο μέσα στην καρδιά της από την ημέρα που δολοφονήθηκε ο γιος της, αποκαλύπτει στην «Espresso της Κυριακής» η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη. «Μου είπαν ότι πλήρωσαν 300.000 ευρώ για να βγάλουν από τη μέση τον γιο μου».

Τα λόγια της Μαρίας Λαζαρίδη προκαλούν σοκ. Για πρώτη φορά εξιστορεί όλα όσα διαδραματίστηκαν ύστερα από τη μαφιόζικη δολοφονία του μοναχογιού της και ζητάει να βρεθούν οι αδίστακτοι φονιάδες του. Μετά την επιχείρηση-μαμούθ της ΕΛ.ΑΣ. εναντίον των τεσσάρων μεγαλύτερων εγκληματικών οργανώσεων που ήλεγχαν τα τελευταία χρόνια τη νύχτα αλλά και τις αποκαλύψεις γύρω από τα συμβόλαια θανάτου, ανάμεσα σε αυτά και του Μπάμπη Λαζαρίδη, η κ. Μαρία ελπίζει ότι πλέον βρίσκονται κοντά στο να αποκαλυφθούν οι άνθρωποι που οργάνωσαν και πλήρωσαν τους δολοφόνους για να αφαιρέσουν τη ζωή του γιου της.
ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ

«Τηλεφωνικά με είχαν ενημερώσει ανώνυμα λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του παιδιού μου ότι για να τον βγάλουν από τη μέση τους πλήρωσαν 300.000 ευρώ» λέει στην «Espresso της Κυριακής» η Μαρία Λαζαρίδη και προσθέτει: «Αυτό ήταν δηλαδή ο θάνατος του παιδιού μου; Ενα πληρωμένο συμβόλαιο; Γιατί, Θεέ μου; Ποιοι είχαν βάλει στο μάτι τον Μπάμπη μου;».

Τα τηλεφωνήματα που δεχόταν εκείνο τον καιρό η κ. Μαρία από ανθρώπους που ήξεραν πολλά για τον χώρο της νύχτας αλλά και οι επαφές που είχαν οι συγγενείς του επιχειρηματία έκαναν λόγο για πληρωμένους φονιάδες. «Εκείνη την περίοδο, επικοινωνούσε μαζί μας κόσμος και μας έλεγε διάφορα. Ετσι, με είχαν ενημερώσει και κάποιοι ότι για να φάνε το παιδί μου οι δολοφόνοι του πληρώθηκαν 300.000 ευρώ. Μας λέγανε διάφορα για πληρωμένα συμβόλαια θανάτου, δεν ξέραμε τι να πιστέψουμε. Περιμέναμε να μάθουμε κάποια πράγματαα μέσα από τις αστυνομικές έρευνες. Εύχομαι να αποδειχτούν όλα αυτά που μαθαίνω σήμερα (σ.σ.: εννοεί τις συλλήψεις μαφιόζων) και να βρεθούν οι δολοφόνοι του, ώστε η ψυχή του παιδιού μου να ηρεμήσει και να αναπαυτεί πλέον εκεί που βρίσκεται».

Η τραγική μάνα θυμάται τον γιο της και κλαίει όλη την ημέρα. Οι δικοί της άνθρωποι είναι συνεχώς κοντά σε εκείνη και τον σύζυγό της και προσπαθούν να τους συμπαρασταθούν. «Θέλω, αν αποδειχτεί ότι κάποιοι από αυτούς που έχουν συλληφθεί ήταν αυτοί που σκότωσαν το παιδί μου, να με πάνε μπροστά τους και να τους ρωτήσω γιατί, γιατί έκαναν ένα τόσο μεγάλο κακό. Εκείνους δεν τους γέννησε μάνα, ώστε να μπορούν να καταλάβουν τον πόνο της;» διερωτάται.
ΕΙΚΟΣΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ

Οι δύο εκτελεστές είχαν στήσει καρτέρι στον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου «Μούσες», που βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού, την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008, έξω ακριβώς από το ξενοδοχείο όπου διέμενε μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη και τον γιο τους. Ολα συνέβησαν την ώρα που ο 40χρονος επιχειρηματίας μαζί με τη σύντροφό του ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν στο αυτοκίνητό τους για να πάνε στο νυχτερινό κέντρο «Μούσες», όπου εμφανιζόταν εκείνη την περίοδο η τραγουδίστρια.

Δύο οπλισμένοι εκτελεστές όμως εμφανίστηκαν μπροστά τους. Είκοσι σφαίρες βρήκαν το κορμί του Μπάμπη Λαζαρίδη, ενώ η Αγγελική Ηλιάδη τραυματίστηκε ελαφρά. «Ο Μπάμπης δεν είχε πειράξει άνθρωπο. Ηταν ένα πολύ καλό παιδί και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η δουλειά και η οικογένειά του. Ηθελε το καλό όλων μας και λάτρευε τα παιδιά του. Δεν είχε διαφορές με κανέναν, βοηθούσε όποιον είχε την ανάγκη του. Δεν μπορώ να πιστέψω πως κάποιοι ήθελαν το κακό του. Είναι πολύ σκληρό για μια μάνα να πιστέψει πως το παιδί της έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα. Οσο ζω θα τον κλαίω».

«Αγγελική, γιατί δεν μιλάς;»

«Αγγελική, γιατί δεν μιλάς και δεν λες τι έγινε εκείνο το βράδυ;» Η μητέρα του επιχειρηματία αναρωτιέται γιατί η τελευταία σύντροφος του γιου της, η Αγγελική Ηλιάδη, δεν της μίλησε ποτέ για εκείνο το βράδυ, όταν ο Μπάμπης έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες των δολοφόνων του.

Οι δύο γυναίκες, όσο κι αν προσπάθησαν να έρθουν κοντά αμέσως μετά τη δολοφονία του αγαπημένου τους Μπάμπη, δεν τα κατάφεραν. Η τραγουδίστρια, χωρίς να γνωρίζει κανείς μέχρι στιγμής το γιατί, γύρισε ξαφνικά σελίδα στη ζωή της και απομακρύνθηκε από ό,τι της θύμιζε το παρελθόν. Μάζεψε τα κομμάτια της για χάρη του λατρεμένου της γιου Μπαμπίνου και συνέχισε τη ζωή της χωρίς να επικοινωνεί πλέον με κανέναν από το στενό περιβάλλον του δολοφονημένου συντρόφου της.

«Εξαφανίστηκε, δεν θέλει να έχει μαζί μας καμία επαφή. Ούτε τηλέφωνο δεν μας παίρνει αλλά ούτε το εγγονάκι μας δεν φέρνει να δούμε» αναφέρει με παράπονο η κυρία Μαρία Λαζαρίδη, που όσο και αν προσπάθησε να πλησιάσει τη γνωστή τραγουδίστρια, ώστε να ανοίξει την καρδιά της και να μάθει όλα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ στο παιδί της, δεν τα κατάφερε.

«Τίποτα δεν μάθαμε από την Αγγελική. Απομακρύνθηκε από εμάς χωρίς να της κάνουμε κάτι. Εκείνη έλεγε πως ήμασταν οι γονείς της και ότι η οικογένειά της βρίσκεται στην Καβάλα. Τι έγινε ξαφνικά, θέλω να μάθω. Παράπονο το έχω που σαν μάνα δεν με έπιασε μία φορά να μου πει τι έγινε εκείνο το βράδυ στο παιδί μου. Αγγελική, γιατί δεν μιλάς και δεν λες τι έγινε εκείνο το βράδυ; Θέλεις να συνεχίσεις τη ζωή σου, το καταλαβαίνω, αλλά πάντα θα μας ενώνει αυτό το παιδί» μας λέει η κυρία Μαρία, η οποία αναφέρεται με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια στην ηθοποιό Νένα Χρονοπούλου, που σε συνέντευξή της μίλησε για τον Γεράσιμο Μαυράκη: «Θαυμάζω τη Νένα Χρονοπούλου που συνέχισε τη ζωή της αλλά δεν ξέχασε ποιος είναι ο πατέρας τους γιου της».
Οι διάλογοι που "καίνε" τους νονούς της νύχτας
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick