twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

21 Οκτωβρίου 2009

Νέες καταθέσεις για το Νίκο Σεργιανόπουλο...


«Αυτοκαταστροφικό» άνθρωπο, ο οποίος όμως δεν μπορούσε να βλάψει κανέναν. Έτσι χαρακτηρίζουν τον Νίκο Σεργιανόπουλο στις καταθέσεις τους η Φαίη Κοκκινοπούλου και ο Σταύρος Ζαλμάς, συμπρωταγωνιστές του στο τελευταίο σίριαλ «Εξαφάνιση».

Σχολιάζοντας τις καταθέσεις, οι οποίες διαβάστηκαν σήμερα στη δίκη του Γεωργιανού David Murthiknelli, η πολιτική αγωγή επεσήμανε πως αποδεικνύεται ότι ο Νίκος Σεργιανόπουλος δεν ήταν παρανοϊκός, δούλευε μέχρι τελευταία στιγμή και δεν ενοχλούσε κανέναν.

«Με αυτά που βγήκαν από τη διαδικασία η οικογένεια του θύματος και η πολιτική αγωγή σκέφτεται πως θα ήταν καλύτερα να μην είχε συλληφθεί ο δράστης. Με αυτά που ακούγονται τιμωρείται ο ίδιος ο Νίκος. Ο κατηγορούμενος με χειρουργική ψυχραιμία έστησε το σκηνικό του εγκλήματος. Η σκηνή του εγκλήματος μας οδηγεί σε ένα έγκλημα με σεξουαλικό περιεχόμενο» υποστήριξαν οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής.

Η υπεράσπιση αντέτεινε πως ο ζεν πρεμιέ είχε δύο ζωές. Μια λαμπερή, μπροστά από τις κάμερες, και μια άλλη, όπως περιγράφεται στη διαδικασία.

Στη συνέχεια, κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης ο Οζβιάντι Καχιασβίλι, ο ιδιοκτήτης του φούρνου όπου εργαζόταν ο δράστης. «Γνωρίζω τον κατηγορούμενο εδώ και έξι χρόνια επειδή δούλευε μαζί μου. Τον είδα 3-4 ημέρες πριν τη σύλληψη του. Δεν είχα δει να αλλάζει μετά το συμβάν».

Ο μάρτυρας κατονόμασε στο δικαστήριο και άλλα πρόσωπα, στα οποία εργαζόταν ο κατηγορούμενος, κάτι που «ώθησε» την πολιτική αγωγή να ζητήσει να διαβιβαστούν τα ονόματα των εργοδοτών του στην εισαγγελία για τα περαιτέρω, καθώς απασχολούσαν στις επιχειρήσεις τους αλλοδαπό που βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας.

Με ενδιαφέρον πλέον αναμένεται η απολογία του κατηγορούμερνου.
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick