twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

31 Οκτωβρίου 2009

Βρήκαμε τον πραγματικό διάδοχο του Uri Geller

Επειδή ο διάσημος πνευματιστής αναζητά απεγνωσμένα κάθε Σάββατο βράδυ τον Έλληνα διάδοχό του μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1,και αυτά που μέχρι τώρα έχουμε δει ομολογουμένως δεν ήταν και ιδιαίτερα εντυπωσιακά εμείς αποφασίσαμε να τον βοηθήσουμε. Αρχίσαμε το σερφάρισμα στο διαδίκτυο λοιπόν προσπαθώντας να βρούμε έναν άνθρωπο που θα μπορούσε πραγματικά τον διαδεχθεί. Έναν "μένταλιστ" που θα μας άφηνε όλους με το στόμα ανοιχτό. Και τον βρήκαμε!Βέβαια δεν είναι Έλληνας είναι όμως ο καλύτερος στο είδος του. Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω δείχνει μερικά μόνο από τα κατορθώματά του και πραγματικά θα σας αφήσει έκπληκτους!
Μία παράκληση μόνο πριν το παρακολουθήσετε.Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επαναλάβετε στο σπίτι σας όσα θα δείτε σε αυτό το βίντεο καθώς είναι εξαιρετικά επικίνδυνα.Είναι αποτέλεσμα εξάσκησης πολλών χρόνων και εκτελούνται από επαγγελματία.

Απολαύστε τον...

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick