twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

14 Νοεμβρίου 2009

Συνελήφθη 22χρονη για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς

Μια από τις κοπέλες, που αναζητούσε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» είναι η 22χρονη που προσήχθη στις 5:30 τα ξημερώματα στην Αθήνα, από άνδρες της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας.

Πρόκειται για την Αντιγόνη Χελιώτη, μια εκ των πέντε ατόμων για τα οποία εκδόθηκαν συμπληρωματικά εντάλματα σύλληψης εν κρυπτώ πριν από τρεις ημέρες.


Έφοδος σε διαμέρισμα στο Πολυτεχνείο

Μετά από έφοδο που έγινε σε διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο Πολυτεχνείο, προσήχθησαν η ίδια και άλλα δύο αγόρια. Το πρωί, διατάχθηκε η σύλληψή της, βάσει του εντάλματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη διαμένει με τους γονείς της στο Παλαιό Φάληρο, τις τελευταίες ημέρες όμως είχε μετακομίσει προσωρινά στο διαμέρισμα πίσω από το Πολυτεχνείο.

Αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, προμήθεια, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και βομβών από κοινού με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για να προξενήσουν κοινό κίνδυνο σε ξένα πράγματα και κίνδυνο για άνθρωπο κατά συρροή, έκρηξη από κοινού από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο κατά συρροή, και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Η 22χρονη αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Οι δύο νεαροί που προσήχθησαν τα ξημερώματα μαζί με την 22χρονη δεν έχουν συλληφθεί και παραμένει άγνωστο το εάν θα αφεθούν ελεύθεροι ή θα απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον τους.

Θυμίζουμε ότι μετά τη σύλληψη των τεσσάρων ατόμων στη "γιάφκα" του Χαλανδρίου, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για έξι άτομα. Πρόκειται για τους : Γεώργιο και Μιχάλη Νικολόπουλο του Παναγιώτη, Γιώργο Καραγιαννίδη του Χρήστου, Ελένη Κοντοπούλου του

Ιωάννου, Κωνσταντίνα Καρακατσάνη του Νικολάου και Νταμιάνο Μπαλάνο.

Η οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» –σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ανώτατων αξιωματικών της ΕΛΑΣ- βρίσκεται πίσω από τη χθεσινή επίθεση στο σπίτι του Μίμη Ανδρουλάκη.
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick