twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

17 Νοεμβρίου 2009

Ποιοι σταθμοί του Μετρό κλείνουν λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου...

Σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προχωρήσει και για σήμερα η Τροχαία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, λόγω της 36ης επετείου του Πολυτεχνείου.

Στην Αθήνα, θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση, στους άξονες γύρω από το Πολυτεχνείο έως την Πλατεία Κάνιγγος, ενώ κατά τη διάρκεια της πορείας οι ρυθμίσεις θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου (λεωφόροι Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και στις κάθετες οδούς).

Οι πύλες του Πολυτεχνείου θα κλείσουν το μεσημέρι και η πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία θα ξεκινήσει περίπου στις 15:00.

Σε ανακοίνωσή της, η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και γύρω από την Πρεσβεία των ΗΠΑ, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου.

Στη 01:00 το μεσημέρι θα κλείσει ο σταθμός του Μετρό στο Πανεπιστήμιο, ενώ στις 03:00 οι σταθμοί του Ευαγγελισμού και του Μεγάρου Μουσικής.

Στη Θεσσαλονίκη, οι κυκλοφοριακές παρεμβάσεις θα ισχύουν για τις οδούς Εγνατίας, Εθνικής Αμύνης, Τσιμισκή, Αγίου Δημητρίου, Πλατεία Δημοκρατίας, Πλατεία ΧΑΝΘ, Καρόλου Ντηλ, Βασ. Ηρακλείου, Γ' Σεπτεμβρίου, Αγγελάκη, Αρμενοπούλου, Γρ. Λαμπράκη, και Κ. Καραμανλή.

Αναλυτικά

Ο σταθμός του μετρό «Πανεπιστήμιο» και οι είσοδοι του σταθμού «Σύνταγμα» επί της βασιλίσσης Σοφίας και μπροστά από την «Μεγάλη Βρεταννία» θα κλείσουν από τις 13:00 και έως το τέλος της πορείας.

Οι σταθμοί «Ευαγγελισμός» και «Μέγαρο Μουσικής» θα κλείσουν από τις 15:00 και έως το πέρας της πορείας.

Τροποποιήσεις έχουν γίνει σε δρομολόγια και στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ που διέρχονται από το Πολυτεχνείο.

Ήδη, στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο και μέχρι την πλατεία Κάνιγγος απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση, ενώ από νωρίς το πρωί θα διακόπτεται σταδιακά η κυκλοφορία.

Από τις 14:00 θα κλείσουν οι εξής δρόμοι: Πανεπιστημίου, Σταδίου, Βασ. Σοφίας,

Ακαδημίας, Βασ. Γεωργίου, Αθηνάς, Ομονοίας, Βασ. Αμαλίας, Πειραιώς, Ερμού, Τσόχα, Αρδηττού, Βασ. Αλεξάνδρου, Βασ. Κωνσταντίνου, Μεσογείων, Καρέα, Παπαδιαμαντοπούλου, Ποντοηρακλείας, Σεμιτέλου, Αιγινήτου, Ηριδανού, Ξενίας, Λούρου, Λαμψάκου, Πυρρή, Βεντήρη, Χατζηγιάννη Μέξη, Κηφισίας και Μιχαλακοπούλου.
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick