twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

18 Νοεμβρίου 2009

Αυτή είναι η αφίσα της Τζούλιας Αλεξανδράτου που πηγαίνει στον εισαγγελέα

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι - προπορευόμενες του κειμένου - αφίσες της Τζούλιας Αλεξανδράτου που κοσμούν το δρόμο της Ιεράς Οδού.

Ανώνυμες καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής έχουν φτάσει ήδη στα γραφεία της Ελληνικής Αστυνομίας, προφασιζόμενοι πως οι νέες αφίσες της Τζούλιας Αλεξανδράτου για τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο «ΦΩΣ» προκαλούν και προσβάλουν τη δημόσια αιδώ.

Η ιστορία έχει ξεκινήσει να ενοχλεί και τη διεύθυνση του μαγαζιού, αφού η ιδιοκτήτρια του νυχτερινού κέντρου, Νανά Τσαγκράκου, αναγκάστηκε μετά από την έκταση που έχει πάρει το θέμα να φτάσει μέχρι και στο Δήμαρχο της περιοχής προκειμένου να δώσει τις εξηγήσεις της!

Η Τζούλια από τη μεριά της, σε δηλώσεις φαίνεται να μην πιστεύει πως αυτές οι ανώνυμες καταγγελίες έχουν γίνει αποκλειστικά με «ηθική» πρόφαση, αλλά πως πίσω από όλα αυτά κρύβεται μία εσκεμμένη επίθεση προς εκείνη αλλά και το μαγαζί στο οποίο εργάζεται το οποίο από την πρεμιέρα του σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες πάντως, το θέμα ήδη έχει πάρει το δρόμο του Εισαγγελέα, όπου η υπόθεση ή θα μπει οριστικά στο αρχείο ή αν έχουν συγκεντρωθεί τα κατάλληλα και επαρκή στοιχεία θα υπάρξουν και περεταίρω εξελίξεις.

Ας ευχηθούμε μαζί με την Τζούλια η υπόθεση να πέσει σε χέρια άντρα Εισαγγελέα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick