
Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε σεφ από το Μεξικό, ο οποίος είχε φτιάξει έναν κεφτέ 49 κιλών. Ο εμπνευστής του δήλωσε ότι αυτό για το οποίο χαίρεται είναι το γεγονός ότι το προϊόν θα καταναλωθεί στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ, όπου βρίσκεται το μαγαζί του.
Για να ψηθεί χρειάστηκαν τρεις μέρες, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για να διαγωνισθεί ήταν να έχουν χρησιμοποιηθεί τα ίδια συστατικά που χρησιμοποιούνται και για τους κεφτέδες κανονικού μεγέθους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου