twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

14 Νοεμβρίου 2009

Ποιά είναι πραγματικά η τρανσέξουαλ με το ροζ DVD

Το άλλο πρόσωπο της 38χρονης τρανσέξουαλ Ελενας, που συνελήφθη πρόσφατα για εκβιασμό γιατρού, φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η «Espresso». Η γυναίκα που είναι παντρεμένη με τον 29χρονο Δημήτρη, ο οποίος έμαθε -όπως ο ίδιος υποστηρίζει- από την «Espresso» για το άγνωστο παρελθόν και την αντρική φύση της συζύγου του, πριν από λίγο καιρό καθόταν στα θρανία της τέχνης και των ζωηρών χρωμάτων. Το περασμένο καλοκαίρι η ξανθιά, όμορφη Ελενα, που μέχρι τα 18 της χρόνια -πριν προβεί στην αλλαγή φύλου- ονομαζόταν Αποστόλης, ολοκλήρωσε ένα σεμινάριο που αφορούσε τη συντήρηση ιερών εικόνων.

Αναμοχλεύοντας το παρελθόν της διαπιστώσαμε ότι όντως -όπως μας είχε πει και ο σύζυγός της στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην «Espresso» πριν από λίγες ημέρες- η 38χρονη είχε σπουδάσει στο παρελθόν συντηρήτρια έργων τέχνης σε δημόσιο ΙΕΚ του Βόλου, απ’ όπου κατάγεται. Πριν από λίγο καιρό θέλησε να διευρύνει το πεδίο του γνωστικού της αντικειμένου παρακολουθώντας ένα σεμινάριο φορητής εικόνας στο ΙΕΚ ΠΕΤΡΑ. Συγκεκριμένα εντάχθηκε σε τμήμα επιμόρφωσης του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης και επί έξι μήνες παρακολούθησε το πρόγραμμα συντήρησης και αποκατάστασης ιερών εικόνων. Τον περασμένο Ιούνιο ολοκλήρωσε με επιτυχία των κύκλο των μαθημάτων της λαμβάνοντας και τη σχετική πιστοποίηση, ενώ έκανε και την εργασία που δημοσιεύει σήμερα η «Espresso».


Ειδικότερα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η εργασία της Ελενας έγινε σε μια εικόνα, στο κέντρο της οποίας απεικονίζεται η Παναγία που κρατά στην αγκαλιά της τον Ιησού και πλαισιώνεται από τις μορφές αγίων και του Αρχάγγελου Μιχαήλ.

Μιλώντας στην «Espresso» για την 38χρονη Ελενα, η υποδιευθύντρια του ΙΕΚ ΠΕΤΡΑ Μαρία Οικονόμου λέει: «Δεν γνώριζα ότι είχε συλληφθεί, ούτε τίποτα άλλο για τη συγκεκρ [Ο Δημήτρης με τη συντάκτρια της «Espresso» Μαρία Βασιλακάκου.] ριμένη γυναίκα, πέφτω από τα σύννεφα! Εδώ ήρθε για έξι μήνες, δεν τη γνώριζα καλά». Σε ερώτησή μας για την εντύπωση που αποκόμισε από τη γυναίκα που στο παρελθόν είχε κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου, τονίζει: «Οσον αφορά το χαρακτήρα της, ήταν ευγενής και εσωστρεφής. Επίσης ήταν επιμελής και συνεπής απέναντί μας σε όλες τις υποχρεώσεις της».

Πριν από λίγους μήνες λοιπόν η όμορφη Ελενα φρόντιζε για την αισθητική αποκατάσταση των εικόνων και τη διατήρηση του πολιτιστικής μας κληρονομιάς, και εργαζόταν μέσα σε μια ζεστή και κατανυκτική ατμόσφαιρα. Αυτή η πτυχή της ζωής της έρχεται σε πλήρη αντίφαση με τον εκβιαστικό χαρακτήρα και το υποκριτικό πρόσωπο που της αποδίδουν ο γυναικολόγος και ο σύζυγός της.

Ως συντηρήτρια έργων τέχνης έδινε χρώμα και ζωντάνια σε εικόνες ανεκτίμητης αξίας. Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με τη μήνυση που υπέβαλε εναντίον της ο γυναικολόγος, η ίδια και η 44χρόνη φίλη της Ευαγγελία είχαν συστήσει έναν... εκβιαστικό συνεταιρισμό εναντίον του ζητώντας του μισό εκατομμύριο ευρώ προκειμένου να μην αποκαλύψουν στη μασονική στοά όπου εκείνος είναι μέλος το περιεχόμενο DVD που περιείχε τις ερωτικές τους περιπτύξεις.

Παράλληλα, ο 29χρονος σύζυγός της, όπως ο ίδιος είπε στην «Espresso», δεν γνώριζε την αλήθεια για την αλλαγή φύλου που είχε κάνει στο παρελθόν, αλλά και τον πραγματικό λόγο των συναντήσεών της με τον εν λόγω γιατρό. Ο Δημήτρης πίστευε πως ο γυναικολόγος θα βοηθούσε την Ελενα για να αποκτήσουν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, καθώς εκείνη του είχε πει ότι δεν μπορεί να τεκνοποιήσει, λόγω γυναικολογικών προβλημάτων. Νόμιζε δε -όπως λέει ο ίδιος- ότι η έμμισθη συνεργασία που είχε με τον γιατρό οφειλόταν στις εικαστικές παρεμβάσεις που έκανε η Ελενα σε κάποιους από τους πίνακές του.


ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΟΥ
ΦΩΤ.: ΔΗΜ. ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ
Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick