twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

1 Νοεμβρίου 2009

O Μανούσος Μανουσάκης ζητά 4 εκ ευρώ από τον ΑΝΤ1


Αγωγή κατά του καναλιού που φιλοξένησε τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες του υπέβαλε ο Μανούσος Μανουσάκης. Αλλο δουλειά, άλλο φιλία. Ο γνωστός σκηνοθέτης διεκδικεί από τον ΑΝΤ1 ούτε λίγο ούτε πολύ 4 εκατομμύρια ευρώ! Οι σχέσεις τους, από ό,τι φαίνεται, προσέκρουσαν σε «φάρο».

Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης απαιτεί το ποσό των 4.001.228 ευρώ για διαφυγόντα κέρδη και για ηθική και επιχειρηματική βλάβη την οποία υπέστη από τη διακοπή της συνεργασίας τους.

Η διένεξη του Μανούσου Μανουσάκη με τον ΑΝΤ1 φέρεται να ξεκίνησε την τηλεοπτική σεζόν 2007-2008, όταν ο σκηνοθέτης είχε αναλάβει για λογαριασμό του καναλιού τη σειρά «Ο φάρος». Η αρχική συμφωνία, σύμφωνα με τον κ. Μανουσάκη, ήταν να γυριστούν τριάντα επεισόδια, στην πορεία το κανάλι ζήτησε από τον κ. Μανουσάκη να ολοκληρώσει τη σειρά στα είκοσι οκτώ, ενώ τελικά διακόπηκε στο 16ο επεισόδιο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, το Φεβρουάριο του 2008, είχαν γυριστεί σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο σκηνοθέτης είκοσι πέντε επεισόδια.

Ο κ. Μανουσάκης αποφεύγει οποιαδήποτε δήλωση για το γεγονός. «Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο», μας είπε. Δεν κρύβει, ωστόσο, τη δυσαρέσκεια και την πικρία του. Στην αγωγή του αναφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ότι η διακοπή του «Φάρου» είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί ζημιά ύψους 1.775.480 ευρώ η εταιρεία παραγωγής και να πληγεί η επαγγελματική του αξιοπιστία. Ο γνωστός σκηνοθέτης πιστεύει ότι υπήρξε «σχέδιο υπονόμευσης» εις βάρος του από την πλευρά του καναλιού και θεωρεί «άκομψη» τη συμπεριφορά απέναντί του. Από τότε, μάλιστα, που διαταράχθηκαν οι σχέσεις του με το συγκεκριμένο σταθμό λέει ότι απογοητεύθηκε πάρα πολύ. Οπως εκμυστηρεύθηκε σε στενούς του συνεργάτες, από εδώ και στο εξής επιθυμία του είναι να συνεργάζεται μόνο με την κρατική τηλεόραση.

Το όνομα του Μανούσου Μανουσάκη έχει συνδεθεί με επιτυχημένες σειρές που προβλήθηκαν από την τηλεόραση του ΑΝΤ1, καθώς ο σκηνοθέτης συνεργάστηκε για πολλά χρόνια με το σταθμό. Μεταξύ αυτών: «Τίμημα ηθών», «Αγγιγμα ψυχής», «Η αγάπη ήρθε από μακριά», «Τα σύνορα της αγάπης», «Το παιχνίδι της συγγνώμης» κ.ά.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick