twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

9 Δεκεμβρίου 2009

Ολυμπιακός - Άρσεναλ 0 - 0 LIVE (Ά Ημίχρονο)

Η ώρα της πρόκρισης έφτασε για τον Ολυμπιακό. Στο 0-0 μετά από τα πρώτα 45 λεπτά η αναμέτρηση με την Άρσεναλ. Αρκεί ένας βαθμός για να εξασφαλίσουν οι «ερυθρόλευκοι» την παρουσία τους στους «16» του Champions League για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια. Προκρίνονται και με ήττα, αν η Σταντάρ δεν νικήσει στη Λιέγη την Άλκμααρ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου.

Το φιλμ του αγώνα

45' Λήξη του πρώτου μέρους.

45' Ο Γκαλίτσιος πλαγιοκοπεί από τα δεξιά και σεντράρει, αλλά το σουτ του Μπράβο στην κίνηση περνά άουτ.

44' Καλό σουτ του Ντουντού έξω από την περιοχή, η μπάλα περνά όμως δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Φαμπιάνσκι.

41' Η Άλκμααρ ανοίγει το σκορ απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης και οι οπαδοί του

Ολυμπιακού πανηγυρίζουν. Κι αυτό γιατί αν οι Βέλγοι δεν νικήσουν, ο Ολυμπιακός προκρίνεται ακόμη και σε περίπτωση ήττας.

39' Κίτρινη κάρτα στον Μέριδα για φάουλ στον Γκαλέτι.

30' Μετά από ένα διάστημα εκρηκτικού ρυθμού, το τέμπο πέφτει.

24' Κίτρινη κάρτα στον Λεονάρντο για μαρκάρισμα στον Γουίλσιρ.

23' Ο Γουόλκοτ βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού και απέναντι στον Νικοπολίδη, αλλά το κοντρόλ του δεν είναι καλό και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απομακρύνει.

21' Ο Γουόλκοτ στέλνει την μπάλα στο τείχος σε εκτέλεση φάουλ από καλή θέση και στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός φτάνει κοντά στο γκολ. Ο Λεονάρντο σεντράρει από αριστερά και ο Γκαλέτι με σκαστό βολέ στην κίνηση στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.

18' Ένα διάστημα μεγάλης πίεσης του Ολυμπιακού στα καρέ της Άρσεναλ περνά ανεκμετάλλευτο.

14' Πρώτη καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Ο Γκαλέτι ξεφεύγει από τα δεξιά και δίνει στον Όσκαρ, ο ο οποίος πασάρει αριστερά του στον Μήτρογλου. Το απευθείας σουτ που έκανε ο νεαρός επιθετικός περνά άουτ.

11' Πολύ καλή ευκαιρία για την Άρσεναλ. Ο Γουόλκοτ σουτάρει από καλή θέση λίγο μέσα από την περιοχή, αλλά ο Νικοπολίδης αποκρούει και οι αμυντικοί απομακρύνουν.

5' Πολύ επικίνδυνη η Άρσεναλ στα πρώτα λεπτά. Οι παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ κυκλοφορούν καλά την μπάλα και φτάνουν συχνά κοντά στην αντίπαλη περιοχή.

1' Έναρξη του αγώνα, στη σέντρα ο Ολυμπιακός. Τις παραδοσιακές ερυθρόλευκες εμφανίσεις φορά ο Ολυμπιακός, σκούρες μπλε οι φανέλες της Άρσεναλ.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Μπράβο, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Μαρέσκα, Γκαλέτι, Λεονάρντο, Όσκαρ, Μήτρογλου.

Στον πάγκο: Πάρντο, Κ. Παπαδόπουλος, Ντομί, Ζαϊρί, Νικλητσιώτης, Πάντος, Κατσικογιάννης.

Άρσεναλ (Βενγκέρ): Φαμπιάνσκι, Γκίλμπερτ, Μπάρτλεϊ, Σιλβέστρ, Κρουζ, Σονγκ, Ράμσεϊ, Γουόλκοτ, Μερίδα, Γουίλσιρ, Βέλα.

Στον πάγκο: Μανόνε, Κοκελίν, Ίστμοντ, Έιλινγκ, Ράνταλ, Σούνου.

Διαιτητής: Λουσίλιο Καρντόσο Μπατίστα

Λίγο πριν τη σέντρα:

21:25 Συνεχείς οι εκκλήσεις από τα μεγάφωνα προς τον κόσμο για σωστή συμπεριφορά, αφού ο κίνδυνος τιμωρίας είναι μεγάλος.

21:15 Μισή ώρα απομένει για τη σέντρα και ο Αρσέν Βενγκέρ δειπνεί με διοικητικά στελέχη της Άρσεναλ στο εστιατόριο του γηπέδου.

21:00 Σταδιακά γεμίζουν οι κερκίδες στο «Καραϊσκάκη» και η ατμόσφαιρα αποκτά πανηγυρικό χαρακτήρα από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

20:40 Πληροφορίες αναφέρουν πως μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού αποπειράθηκε να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια, ωστόσο τα αρμόδια όργανα δεν το επέτρεψαν.

20:30 Οι παίκτες της Άρσεναλ πατούν στον αγωνιστικό χώρο για την καθιερωμένη βόλτα και αποδοκιμάζονται από τους λιγοστούς οπαδούς του Ολυμπιακού.

20:20 Η αποστολή της Άρσεναλ φτάνει στο γήπεδο χωρίς κανένα πρόβλημα.

20:10 Πολύς κόσμος βρίσκεται έξω από το «Καραϊσκάκη», ενώ στις κερκίδες λιγοστός κόσμος έχει πάρει θέση.
sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick