twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

1 Δεκεμβρίου 2009

Νέα "υπόθεση Κούνεβα" καταγγέλει το σωματείο καθαριστριών

Νέα «υπόθεση Κούνεβα»; Συνδικαλίστρια σε σωματείο καθαριστριών, η οποία εργάζεται σε Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης καταγγέλλει ότι άγνωστοι έριξαν καυστικό υγρό στο αυτοκίνητό της, με αποτέλεσμα αυτό να υποστεί υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα μετέβη χθες το βράδυ στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και κατήγγειλε ότι το απόγευμα της Δευτέρας, όταν επέστρεψε στο σπίτι της, στην οδό Σύρου στην Τούμπα, διαπίστωσε φθορές στο αυτοκίνητό της, που ήταν

σταθμευμένο στην πιλοτή της πολυκατοικίας.

Πρόκειται για αποχρωματισμούς στον ουρανό και το καπό, που δεν έχει εξακριβωθεί ωστόσο πώς ακριβώς προκλήθηκαν, εάν δηλαδή πρόκειται όντως για οξύ ή για κάποιο άλλο εμπρηστικό υλικό.

Όπως καταγγέλλει η συνδικαλίστρια τις τελευταίες ημέρες δεχόταν απειλές κατά της ζωής της.

Η εταιρεία που έχει αναλάβει με εργολαβία τον καθαρισμό του Πανεπιστημίου Μακεδονία είναι ίδια με αυτή στην οποία εργαζόταν και η Κωνσταντίνα Κούνεβα.
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick