twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

8 Δεκεμβρίου 2009

Η Χριστίνα Λαμπίρη παντρεύεται τον κοινοτάρχη Πικερμίου...


Η Χριστίνα Λαμπίρη κρατάει τις παραδόσεις και παρ’ όλο που παντρεύεται κοινοτάρχη, ούτε ν' ακούσει για πολιτικό γάμο! Η πρόταση γάμου έγινε την ημέρα των γενεθλίων της και ο γαμπρός φαίνεται ότι δεν κρατιέται! «Σ’ ένα μήνα από τώρα θέλω να γίνεις γυναίκα μου», της είπε κι εκείνη είπε το «ναι»! Μετά το πρώτο σοκ, βέβαια...

Την προηγούμενη Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου η «Super Star» Χριστίνα Λαμπίρη είχε τα γενέθλιά της. Ο εδώ και καιρό ο σύντροφός της Θανάσης Αδαμόπουλος, κοινοτάρχης Πικερμίου, της είχε ετοιμάσει μια ζεστή βραδιά (στο μαγαζί «Δουκάτο» στο Πικέρμι) παρέα με λίγους αλλά καλούς φίλους, προκειμένου να το γιορτάσουν. Φαίνεται όμως ότι είχε κι άλλα στο μυαλό του... Ενώ όλοι τσούγκριζαν τα ποτήρια τους στην υγειά της
Χριστίνας, ο κοινοτάρχης πέταξε τη «βόμβα». Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των φίλων τους, ζήτησε και επίσημα το χέρι της.

«Στις 27 Δεκεμβρίου θέλω να γίνεις γυναίκα μου με παπά και με κουμπάρο...» της είπε. Φαίνεται ότι ο «παπάς» ήταν αυτό που έκανε τη βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης να πει το πολυπόθητο για τον γαμπρό «δέχομαι»!

Η Χριστίνα σέβεται τις παραδόσεις και θέλει ο γάμος της να γίνει με πατροπαράδοτο τρόπο. Αλλωστε, είναι άνθρωπος με βαθιά πίστη. Σε καμία περίπτωση δεν θα δεχόταν την ιερή αυτή στιγμή να μην την ευλογήσει ιερέας!

Η σχέση τους συμπληρώνει σχεδόν ένα χρόνο. Η λαμπερή παρουσιάστρια, μάλιστα, στα τέλη Αυγούστου δήλωνε: «Είμαι ευτυχισμένη επιτέλους, ύστερα από μια δύσκολη περίοδο!» Μάλιστα, τότε είχε φωτογραφηθεί στο πλευρό του αγαπημένου της Θανάση Αδαμόπουλου. Μολονότι το ζευγάρι αποφεύγει τις κοσμικές εμφανίσεις, η Χριστίνα ήταν στο πλευρό του συντρόφου της με τις φωτιές που εκδηλώθηκαν στα μέρη του, αφού στήριζε τόσο εκείνον όσο και τους κατοίκους της περριοχής. Κατά τ’ άλλα, το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού μόνο μία φορά ο φωτογραφικός φακός τούς έχει εντοπίσει σε νυχτερινή έξοδο.

Θυμίζουμε ότι πριν από δύο μήνες η «Espresso» είχε αποκαλύψει την πρώτη επίσημη έξοδό τους. Η Χριστίνα και ο καλός της τίμησαν επιστήθια φίλη τους που πάντρευε τον γιο της. Ηταν καλεσμένη στο γάμο και πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του μέλλοντα συζύγου της.

Να πούμε ότι ήδη μοιράζονται την καθημερινότητά τους. Μπορεί να μη μένουν μαζί, αλλά αφιερώνουν πολύ χρόνο ο ένας στον άλλο. Ο σύντροφος της Χριστίνας έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην κόρη της παρουσιάστριας, Μαρίζα, αλλά κι εκείνη τον συμπαθεί ιδιαίτερα. Αλλωστε, αυτή η ζεστή σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στα δύο πιο αγαπημένα της πρόσωπα την οδήγησε στο να πάρει τη μεγάλη απόφαση να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick