twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

7 Δεκεμβρίου 2009

Πήρε εξιτήριο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης από το νοσοκομείο

Καυστικός κατά εκείνων που έθεσαν προσχώματα στη Νέα Δημοκρατία αλλά και συναισθηματικός με ευχαριστίες σε όλους όσους του συμπαραστάθηκαν στην περιπέτεια που είχε με την υγεία του, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης πήρε εξιτήριο από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο όπου νοσηλευόταν από τις 29 Νοεμβρίου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν αποχωρήσει από το νοσηλευτικό ίδρυμα, εμφανώς

συγκινημένος -καθώς δάκρυσε-, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε καυστικός με όσους στάθηκαν απέναντι στη Νέα Δημοκρατία την περίοδο μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου και έως την εσωκομματική διαδικασία και επανέλαβε πως θα παραμείνει η λαϊκή φωνή που δεν θα σωπάσει.

«Είμαι βέβαιος ότι πολύ σύντομα τα λουλούδια της Νέας Δημοκρατίας θα ανθίσουν» ανέφερε ο κ. Ψωμιάδης, επισημαίνοντας ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται και να διεκδικεί για τη Θεσσαλονίκη

Αύριο το βράδυ ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αντώνη Σαμαρά.
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick