twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

3 Δεκεμβρίου 2009

Στην Ψυχιατρική Κλινική η Ναταλία Λιονάκη;


Ανησυχία προκαλεί η πληροφορία οτι η Ναταλία Λιονάκη, η ηθοποιός που έγινε μοναχή, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο και μάλιστα σε ψυχιατρική κλινική. Τι έγινε στο μοναστήρι που οδήγησε την Ναταλία Λιονάκη στο νοσοκομείο;

Η πληροφορία κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία και λέει οτι η Ναταλία Λιονάκη νοσηλεύεται στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΕΠΑΓΝΗ) στην ψυχιατρική κλινική. Την Ναταλία είδαν νοσηλευτές που δηλώνουν σίγουροι οτι ήταν αυτή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πνευματικός της Λιονάκη, Απόστολος δεν βρισκόταν μαζί της.

Οι πρώτες πληροφορίες για τους λόγους που οδήγησαν την Ναταλία Λιονάκη στο

νοσοκομείο λένε οτι δεν έχει σχέση με τη μητέρα της, αλλά ούτε με την οικογένεια της ηθοποιού. Πρόκειται για εξέλιξη που συνέβη μέσα στη μονή Μοίρες στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου έχει κλειστεί η ηθοποιός-μοναχή. Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια απλή αλλεργία της ηθοποιού.

Τις τελευταίες μέρες η μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη, Ευγενία Λιονάκη, δήλωνε οτι έχει χάσει τα ίχνη της κόρης της. Ίσως η εισαγωγή της κοπέλας στο ψυχιατρείο να αποτελεί μια εξήγηση. Πολύς λόγος έχει γίνει για τον γέροντα της Ναταλίας, πατέρα Απόστολο, που κατηγορείται για σκάνδαλα sex και σεξουαλική παρενόχληση μοναχών.

fimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick