twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

17 Μαρτίου 2010

Και σήμερα διακοπές ρεύματος λόγω απεργίας της ΔΕΗ


Νέες διακοπές ρεύματος και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση αναμένονται σήμερα λόγω της 48ωρης απεργία των εργαζομένων της ΔΕΗ, που διαμαρτύρονται για τις περικοπές μισθών και συντάξεων, καθώς και το για το πάγωμα προσλήψεων. Χθες μόνο σημειώθηκαν διακοπές σε 250 περιοχές της χώρε, καθώς οι εργαζόμενοι έθεσαν εκτός λειτουργίας 16 μονάδες ηλεκτροδότησης.

Εν τω μεταξύ, κατάληψη πραγματοποιούν από το πρωί εργαζόμενοι της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Χαλκοκονδύλη, απαγορεύοντας στο προσωπικό να εισέλθει στο κτίριο, ενώ παράλληλα σημειώνονται συμβολικές καταλήψεις και σε άλλα γραφεία της ΔΕΗ.

Το μεσημέρι της Τετάρτης οι συνδικαλιστές θα έχουν συνάντηση με τη διοίκηση της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.

Για το διάστημα των διακοπών ρεύματος η ΔΕΗ συνιστά στους καταναλωτές να προσέξουν τα εξής:

Για την αποφυγή κινδύνων από ηλεκτροπληξία να θεωρούν ότι, το δίκτυο έχει συνεχώς ρεύμα, επειδή η ηλεκτροδότηση μπορεί να αποκατασταθεί ανά πάσα στιγμή.

Να αποφεύγεται η χρήση ανελκυστήρων, προκειμένου να μην υπάρχει κίνδυνος εγκλωβισμού.

Να αποφεύγεται η χρήση ευαίσθητων ηλεκτρονικών συσκευών στην διάρκεια των προγραμματισμένων διακοπών λόγω ενδεχόμενων μεταβολών της τάσης.

Να περιοριστεί στο ελάχιστο δυνατόν η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και ιδιαίτερα η χρήση ενεργοβόρων ηλεκτρικών συσκευών, με σκοπό να μειωθούν στο ελάχιστο οι περικοπές.

Στην κατάληψη των κεντρικών γραφείων της ΔΕΗ, τα οποία βρίσκονται στην οδό Χαλκοκονδύλη στο κέντρο της Αθήνας, προχώρησαν σήμερα το πρωί οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Σήμερα, δεύτερα μέρα της 48ωρης απεργίας, έχει οριστεί συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Ανδρέα Λοβέρδο.

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ διαμαρτύρονται για τη μείωση μισθών και συντάξεων, καθώς και για το πάγωμα των 2.000 προσλήψεων, που βρίσκονταν στο τελικό στάδιο υλοποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick