twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

5 Δεκεμβρίου 2009

Εκδηλώσεις μνήμης για την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Με συγκέντρωση στο σημείο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου ξεκινούν το Σάββατο το απόγευμα οι εκδηλώσεις μνήμης, την ώρα που πάνω από 10.000 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός στο κέντρο της Αθήνας για την αποφυγή επεισοδίων. Εκκλήσεις για ειρηνικές διαδηλώσεις απευθύνει η κυβέρνηση και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Στις 5 μ.μ. έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στην οδό Μεσολογγίου στα Εξάρχεια από επιτροπή των κατοίκων της περιοχής, ενώ αύριο, που συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο του μαθητή, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση για τις 1.30 στα Προπύλαια. Τη Δευτέρα θα λάβει χώρα το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.

Παρόμοιες εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί και στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που περίπου 50

πανεπιστημιακά τμήματα τελούν υπό κατάληψη σε όλη τη χώρα.

Χθες, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ζήτησε τη συγκρότηση «κοινωνικού μετώπου κατά της βίας» και διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση δεν θα παραδώσει την Αθήνα «τις περιθωριακές ομάδες». Στο ίδιος μήκος κύματος και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος, ζήτησε από το βήμα της Βουλής «περισυλλογή και υπεύθυνη αναζήτηση τρόπωνν ώστε να βρουν διέξοδο οι προβληματισμοί των νέων».

Μήνυμα κατά της βίας έστειλε και ο Κάρολος Παπούλιας, εκφράζοντας την ελπίδα ότι «η μνήμη του Αλέξη θα τιμηθεί ειρηνικά γιατί αυτό είναι το ελάχιστο που του οφείλουμε όλοι».
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick