twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

3 Δεκεμβρίου 2009

Νέος έρωτας για τον Ηλία Ψινάκη!

Ερωτευμένος και πολύ ευτυχισμένος εμφανίζεται σύμφωνα με το περιβάλλον του, τελευταία, ο Ηλίας Ψινάκης.

Ο δαιμόνιος μάνατζερ μάλιστα, από τότε που είδε και πάλι τον έρωτα να του χτυπά την πόρτα, κατά γενική ομολογία έχει γίνει άλλος άνθρωπος.

«Ο Ηλίας τελευταία λάμπει και χαιρόμαστε πολύ γι’ αυτό…», αποκαλύπτει φίλος του στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr.

«Ο έρωτας του πάει και τον έχει κάνει ακόμα πιο δραστήριο και δημιουργικό. Άλλωστε, όποιος ακούει την εκπομπή του, καταλαβαίνει πως κάτι καλό έχει συμβεί στη ζωή του…».

Οι πληροφορίες θέλουν το πρόσωπο που του έχει κλέψει την καρδιά να ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο και να είναι πολλά χρόνια νεότερο του.

Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν πως η γνωριμία τους έγινε μέσω τρίτου με σκοπό τη συνεργασία και η έλξη από την πρώτη στιγμή ήταν αμοιβαία.

Αν και ο Ψινάκης προτιμά να κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για τη νέα επιλογή του, αφού για όσους γνωρίζουν καλά το ζευγάρι, το έτερον ήμισι του μάνατζερ διακρίνεται για τη γοητεία, τη λάμψη, αλλά κυρίως για την ωριμότητα του, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

«Αν δεν άξιζε δε θα αποτελούσε τον φύλακα άγγελο του. Ο Ψινάκης ξέρει να ξεχωρίζει το καλό και επιτέλους το βρήκε…».

Όσο κι αν κρατήσει πάντως, το θέμα είναι πως η σχέση αυτή αν και κρατά λίγο, έχει ανανεώσει πολύ τον ραδιοφωνικό παραγωγό πλέον, του Θέμα FM και τον έχει κάνει να σβήσει από το μυαλό του όποια κακώς κείμενα του παρελθόντος, ωθώντας τον να κάνει καινούργια ξεκινήματα, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

stifora

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick