twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

17 Ιανουαρίου 2010

"Παγώνουν οι έρευνες για την δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή...

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι παίζεται με την υπόθεση της δολοφονίας του εκδότη Ανδρέα Χατζηκωστή στην Κύπρο και ο Τομέας Ανίχνευσης Εγκλημάτων φαίνεται να χρησιμοποιεί ως «όχημα» τη δημοσιογράφο Έλενα Σκορδέλη, για να φθάσει ακόμη πιο βαθιά στον πυρήνα του ή των ηθικών αυτουργών.

Εδώ και ένα εικοσιτετράωρο, ξαφνικά «πάγωσαν» όλα και σαν να στέρεψε ο «κρουνός» των πληροφοριών. Την Παρασκευή το βράδυ, όλοι ανέμεναν την έκδοση και ενός τέταρτου εντάλματος σύλληψης. Το Σάββατο το μεσημέρι, οι δημοσιογράφοι της προεδρικής αποστολής στην Αθήνα μάταια ανέμεναν από τον Πρόεδρο Χριστόφια μία κουβέντα για την υπόθεση που συντάραξε το νησί.

«Η Αστυνομία ενδεχομένως να μπλοφάρει, ίσως, γιατί επιθυμεί να φθάσει πέρα από τη δημοσιογράφο που ξαφνικά βρέθηκε με το 20% των μετοχών Του Συγκροτήματος «ΔΙΑΣ» της οικογένειας Χατζηκωστή.

Εν τω μεταξύ, η κατ’ αρχήν ύποπτη για ηθική αυτουργία Έλενα Σκορδέλη δεν είχε ακόμη συλληφθεί έως και τις βραδινές ώρες του Σαββάτου, ενδεχομένως, όχι λόγω έλλειψης στοιχείων, αλλά, ίσως, για να μην «καεί η πίστα ιχνηλάτησης» επισήμαιναν οι παραπάνω κύκλοι.

Οι παροικούντες την πρωτεύουσα του νησιού επιμένουν πως η Έλενα Σκορδέλη, η μυστηριώδης γυναίκα, είναι πολύ «μικρό ψάρι», για να έχει αποφασίσει και διατάξει μια τέτοια δολοφονία. Πιστεύουν πως κάτι πολύ σοβαρότερο κρύβεται πίσω από την κοντόκανη καραμπίνα με την οποία πυροβολήθηκε ο εκδότης. Άλλωστε, και οι εκτελεστές του είναι «μικρά ψάρια», για να αναλάβουν ένα τόσο βαρύ έγκλημα και για να συλληφθούν σχεδόν αμέσως.

«Ψάχνουν τις σκιές και τρέμουν τι θα αντικρίσουν» έλεγε χαρακτηριστικά στη «zougla.gr» διευθυντικό στέλεχος γνωστού Μέσου Μαζικής Ενημέρωσης της Κύπρου που δεν κρύβει την αγωνία του για το πού θα φθάσει και τι θα αποκαλύψει η έρευνα «αν συνεχιστεί ή αν την αφήσουν να συνεχιστεί», κατέληξε με έντονη ειρωνική διάθεση. «Μέχρι τώρα, βολεύει τους πάντες να εμφανίζεται μία παρουσιάστρια της τηλεόρασης και τρία χωριατόπαιδα να έχουν δολοφονήσει μόνοι τους τον Χατζηκωστή» ήταν η τελευταία του κουβέντα.
Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick