twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

22 Ιανουαρίου 2010

Ποιοι επιχειρηματίες βρίσκονται στις ροζ αντζέντες των οργίων...

Τον ύπνο τους έχουν χάσει πολλοί διάσημοι επιχειρηματίες (και στην Ελλάδα), τα ονόματα των οποίων περιλαμβάνονταν στις «καυτές» ατζέντες που βρέθηκε στις δύο αλλοδαπές καλλονές που συνελήφθησαν στην Αθήνα για τις «ροζ» επισκέψεις τους σε πολυτελή ξενοδοχεία. Το κύκλωμα ήταν μεν διεθνές με έδρα το Λονδίνο και πλοκάμια σε Μόσχα, Πράγα, Άμστερνταμ, ωστόσο αποδεικνύεται ότι είχε επεκταθεί και στην χώρα μας.

Οι αρχές υποστηρίζουν ότι βρίσκονται κοντά στους εγκεφάλους, αν και οι συλληφθείσες δήλωσαν ότι δεν τους ξέρουν, δεν τους έχουν δει ούτε έχουν συναντηθεί ποτέ μαζί τους, αλλά τους κατέθεταν σε διαφορετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς τις εισπράξεις από τις παγκόσμιες «περιοδείες» τους.

Όπως αποκαλύφθηκε, η ταρίφα για μία ώρα απόλαυσης με καθεμιά από τις κοπέλες κυμαίνονταν από
250 έως και 1.000 ευρώ, ανάλογα με το πορτοφόλι του πελάτη, ενώ ανέβαινε αν επιθυμία του ήταν τα μοντέλα πήγαιναν μαζί ως... ντουέτο.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από την σύλληψη στην Ελλάδα μιας 20χρονης από την Λιθουανία και μιας 21χρονης από την Ουγγαρία, που «ψάρευαν» πλούσιους πελάτες μέσω Ίντερνετ. Στις ατζέντες τους, που βρίσκονται στην κατοχή του Star, περιλαμβάνονται πολλοί επώνυμοι και ιδιαιτέρως πλούσιοι επιχειρηματίες, τρανταχτά ονόματα του παγκοσμίου αλλά και του ελληνικού τζετ σετ.
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick