twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

30 Ιανουαρίου 2010

Ναταλία Λιονάκη : Οι λόγοι της αποκλήρωσης από την μητέρα της

Πήρε την πιο σκληρή απόφαση της ζωής της, αλλά δεν το μετανιώνει. Η μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη, η κυρία Ευγενία αποκλήρωσε την κόρη της. Το όνομά της δεν αναφέρεται πουθενά πλέον στη διαθήκη της. Μπορεί να ακούγεται ακραίο, όμως για εκείνη ήταν αυτό που έπρεπε να κάνει. Η στάση της όμορφης ηθοποιού, που το καλοκαίρι εγκατέλειψε τα εγκόσμια και αφιερώθηκε στον Θεό, σε μοναστήρι στην Κρήτη, οδήγησε την κυρία Τζένη, όπως την αποκαλούν όλοι, να πάρει αυτή την απόφαση.

Η ίδια, όπως αποκαλύπτει στην «Espresso», ζήτησε από τη Ναταλία όσο είναι μέσα στο

μοναστήρι να μην της ξανατηλεφωνήσει! «Δεν έχω καμία επικοινωνία με τη Ναταλία. Την έχω αποκληρώσει. Δεν θα μπορούσα άλλωστε να κάνω και διαφορετικά αφού όλο μου το βιός θα κατέληγε στους παπάδες. Να τα πάρουν αυτοί; Για ποιο λόγο; Εγώ δεν ξέρω πότε θα πεθάνω άλλωστε, μόνο ο Θεός.

Ενα εγκεφαλικό να πάθω, πάει. Την απόφαση αυτή την πήρα πριν από τρεις μήνες, ύστερα από πολλή σκέψη. Για να τη σπουδάσω χάλασα μισή περιουσία και για να τη μεγαλώσω όπως τη μεγάλωσα ξόδεψα επίσης πολλά. Απλώς δεν θέλω να πάρει τα χρήματά μου ο παπάς, ο “αυτοαποκαλούμενος” παπάς, γιατί μόνο παπάς δεν είναι ο “μέντορας” της Ναταλίας». (σ.σ.: αναφέρεται στον πατέρα Απόστολο που λειτουργεί στη μονή της Παναγίας Θεογεννήτορος της Μεγαλονήσου, όπου έχει εγκλειστεί η ηθοποιός.)

- Η Ναταλία έχει ενημερωθεί για την απόφασή σας;
Δεν γνωρίζω, αλλά δεν είναι κάτι που το κρατάω επτασφράγιστο μυστικό. Δεν την αφορά όμως κιόλας, γιατί δεν είναι δική της η περιουσία. Την έχω αποκτήσει απ' όταν ήμουν ανύπαντρη, δεν τη δημιούργησα όσο ήμουν με τον πατέρα της. Δεν θα πάρουν ούτε ένα κουταλάκι από μένα.

Η κυρία Τζένη έχει σταματήσει να επικοινωνεί με τη Ναταλία. «Δεν έχω καμία επαφή μαζί της. Απέχω πλέον από τη ζωή της. Της είπα ρητά και κατηγορηματικά να μη με παίρνει τηλέφωνο όσο είναι εκεί. Της το απαγορεύω!»

«Μπορεί να ακουστεί σκληρό, αλλά η κοπέλα που βρίσκεται εκεί δεν είναι η κόρη μου. Εχουμε να μιλήσουμε περίπου είκοσι μέρες. Ο,τι μπορούσα να κάνω για να τη σώσω το έκανα. Από εκεί και πέρα σταματώ. Οσο είναι εκεί μέσα, εγώ δεν υπάρχω για εκείνη. Της είπα ότι απαιτώ να μη μου τηλεφωνήσει όσο θα παραμένει στο μοναστήρι και μου απάντησε: “Αφού το απαιτείς, έτσι θα γίνει”».
Espressonew

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκανε πολυ ,σωστα.
Ο μονος τροπος να σωσει πλεον τη Ναταλια.
Πολυ σωστα, κουραγιο και σταθητε δυνατη, η Ναταλια, θα δει ,πως ηθελαν τα λεφτα της, σιγουρα, υπομονη μονο, οποτε θα δοξαζει το Θεο, οπως οι ζνθρωποι, που πραγματι πιστευουμε, ζωντας, εξω απ τα μοναστηρια, προσφροντας αγαπη σε τοσους που την εχουν αναγκη ιδιως παιδακια, εχει μαλιστα μορφωση, μπορει τοσο να ταβοηθα.

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ μαζί με την μητέρα είμαι φυσικά...Γιατί μια μάνα ξέρει το παιδί της πολύ καλα και όταν βλέπει μια Ναταλία η οποία φέρεται "σαν" να την έχουν κάνει πλήση εγκεφάλου, λογικό είναι να προχωράει σε μια τέτοια πράξη. Βασικά η εκκλησία είναι το μεγαλύερο real estate agency παγκοσμίως...Έχουν ακουστεί πάρα πολλά για τους παπάδες και για τα χρήματα που απορόφούν απο αυτές τους τις πράξεις με τα κοριτσάκια που "μειούν" ως μοναχές με το επιχείρημα να φέρουν χρήμα στην εκκλησία και καλά για την επάνδρωση του μοναστηριού...Και άλλες πολλές μαρτηρίες...Ε! δεν μπορεί όλος αυτός ο κόσμος να λέει ψέματα και οι παπάδες να είναι οι σωστοί....Είναι λέρες μεγάλες και η διαφθορά έχει ποτίσει μέσα τους.

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick