twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

20 Ιανουαρίου 2010

Πρόστιμο για τον Λάκη Λαζόπουλο από το Ε.Σ.Ρ

Τα μέλη του ΕΣΡ αποφάσισαν να επιβάλουν πρόστιμο 20.000 ευρώ στον Λάκη Λαζόπουλο και το Τσαντίρι του. Τα… «αισχρόλογα» του Λάκη προσβάλανε την αισθητική του ΕΣΡ και την… ποιότητα της ελληνικής τηλεόρασης! .

Μετά το φιλί του… Παπακαλιάτη, τώρα η σάτιρα του Λάκη είναι ακατάλληλη, όχι μόνο δια ανηλίκους, αλλά και για ενηλίκους. Βέβαια για τη «Στιγμή της Αλήθειας» που πήγαινε κάθε πικραμένος κι έβγαζε στη φόρα τα άπλυτά του, το ΕΣΡ αποφάσισε να διακόψει την εκπομπή αφού είχε ολοκληρωθεί βέβαια.

Μετά όμως από την απόφαση αυτή, ποιος είδε τον Λαζόπουλο και δεν το φοβήθηκε. «Οι πολιτικές
σκοπιμότητες, οι σκοπιμότητες άλλων καναλιών και το σχέδιο να σιωπήσει το Τσαντίρι σε μένα είναι γνωστές. Αφού το ΕΣΡ ανακάλυψε ότι εγώ και το Αλ Τσαντίρι υποβαθμίζουμε την ποιότητα της ελληνικής τηλεόρασης, συγχαρητήρια», δήλωσε ο ηθοποιός.

Κάλεσε μάλιστα τα μέλη του συμβουλίου να του υποδείξουν ποια εκπομπή της τηλεόρασης είναι τόσο ποιοτική που μπορεί να την παρακολουθήσει. Μα τις λες κι εσύ βρε Λάκη. Τόσα reality προβάλλονται που αναβαθμίζουν την πολιτιστική μας ποιότητα, διάλεξε ένα και κάτσε να το δεις. Άλλος άνθρωπος θα γίνεις.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick