twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

23 Φεβρουαρίου 2010

Κατάληψη και στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το ΠΑΜΕ


Εγινε και αυτό! Μέλη του ΠΑΜΕ, κάνουν από τα ξημερώματα της Τρίτης κατάληψη στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Κανονικά οι συναλλαγές.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ δηλώνουν αποφασισμένα να μην επιτρέψουν σε κανεναν την είσοδο και υποστηρίζουν οτι δεν θα λειτουργήσει καθόλου το Χρηματιστήριο.

Αυτό ωστόσο δεν μπορεί να γίνει αφού το χρηματιστήριο λειτουργεί ηλεκτρονικά. Επίσης τονίζεται οτι αν τελικά επιτραπεί στους υπαλλήλους να μπουν στο χρηματιστήριο το μεσημέρι ενδεχομένως να επιμηκυνθεί ο χρόνος της συνεδρίασης έως και τις 19.00 με 20.00 το βράδυ.

Το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ Χρ.Κατσιώτης δήλωσε στη ΝΕΤ ότι η κινητοποίηση, που γίνεται εν όψει του γενικού μπλακ άουτ σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα την Τετάρτη, θα διαρκέσει ολόκληρη την ημέρα.

Σύμφωνα, μάλιστα με τον κ. Γ. Πέρρο, ο οποίος μίλησε στον BHMA FM 99,5, στόχος του ΠΑΜΕ είναι να κρατήσουν το Χρηματιστήριο κλειστό και να μην γίνουν συναλλαγές.

Οι εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ τόνισαν πως στόχος της κινητοποίησης είναι να δουν οι ελεγκτές της Κομισιόν, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, οι οποίοι βρίσκονται στην Αθήνα, πού είναι τα χρήματα. Υπογράμμισαν, δε, πως τα ελλείμματα δεν τα δημιούργησαν οι εργαζόμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick