twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

27 Μαρτίου 2010

Τι συμβαίνει με την σύλληψη της γνωστής παρουσιάστριας για πορνεία;

Η είδηση για τη σύλληψη γνωστής παρουσιάστριας κάνει ήδη τον κύκλο της στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Το όνομά της κυκλοφορεί στα πηγαδάκια και δειλά δειλά διαδίδεται από στόμα σε στόμα.

Η σύλληψή της δεν επιβεβαιώνεται από το Τμήμα Ηθών, ενώ οι φήμες που τη θέλουν να αφέθηκε ελεύθερη λόγω των ισχυρών προσώπων που έχει από πίσω της θεωρούνται ανυπόστατες.

Όσοι τη γνωρίζουν προσωπικά μιλούν για ένα πολύ καλό κορίτσι που ποτέ δε θα έμπλεκε σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Επιπλέον, η κοπέλα την οποία φωτογραφίζουν δείχνει πολύ ευτυχισμένη με τη σχέση της και δεν χάνει την ευκαιρία να εξωτερικεύει τον έρωτά της.

Ποιοι κρύβονται λοιπόν πίσω από την ιστορία αυτή;

Οι πληροφορίες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας stifora.gr θέλουν η είδηση αυτή να έχει διοχετευτεί στα μέσα από συγκεκριμένο εκδοτικό όμιλο με σκοπό να πλήξει έναν από τους πιο ισχυρούς ανταγωνιστές του στο χώρο των μέσων ενημέρωσης. Εκεί άλλωστε εργάζεται η συγκεκριμένη τηλεπαρουσιάστρια και δημοσιογράφος την οποία φωτογραφίζουν.

Αν όντως επιβεβαιωθεί ότι η ιστορία αυτή δεν είναι τίποτε παραπάνω από μια μυθοπλασία που εξυπηρετεί εκδοτικά συμφέροντα θα πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου επίθεση λάσπης και κιτρινισμού από πλευράς αυτών που απεγνωσμένα και με κάθε τρόπο προσπαθούν να χτυπήσουν τους ανταγωνιστές τους...
stifora(.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick