twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

27 Μαρτίου 2010

Μπήκαν με καλάσνικοφ στο σπίτι του Ντάτολο!

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 11 το βράδυ, δύο άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι έχοντας στα χέρια τους καλάσνικοφ. Ο Ντάτολο βρισκόταν εκείνη την ώρα μαζί με τον Ραούλ Μπράβο και έπαιζαν επιτραπέζιο παιχνίδι. Όπως είναι φυσιολογικό, αμφότεροι τρομοκρατήθηκαν στη θέα των αδίστακτων ληστών.

Παρόλα αυτά, κατάφεραν να φύγουν από το σπίτι και να ενημερώσουν άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα της Βούλας. Λίγη ώρα αργότερα έφθασε στο σπίτι του Ντάτολο περιπολικό οι άνδρες του οποίου διαπίστωσαν ότι οι ληστές είχαν αρπάξει πιστωτικές κάρτες, χρήματα και ρούχα.

Ο Αργεντίνος υπέβαλλε μήνυση κατ’αγνώστων ενώ ενημέρωσε άμεσα (σε συνεργασία με τον Ραούλ Μπράβο) τον Ολυμπιακό. Οι δυο τους πήγαν κανονικά στην προπόνηση και συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για τον αγώνα με την Ξάνθη.

Το όλο σκηνικό έγινε αντικείμενο συζήτησης στου Ρέντη την Παρασκευή αφού ο Μπράβο είχε ενημερώσει τους περισσότερους συμπαίκτες του. Ο Ντάτολο από την πλευρά του βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, πράγμα απολύτως φυσιολογικό καθώς δεν είναι και λίγο να έρχεσαι αντιμέτωπος με ένοπλους ληστές. Ο Αργεντίνος μένει, όπως είπαμε και πιο πάνω, στη Βούλα στο σπίτι που ο Ολυμπιακός είχε επιλέξει αρχικά για τον Ζίκο.

contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick