twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

14 Μαρτίου 2010

"Βράζουν" στον ΠΑΟΚ με την διαιτησία του Σπάθα


«Βράζουν» στον ΠΑΟΚ με την διαιτησία του Σπάθα. Ο Φερνάντο Σάντος... κράτησε χαρακτήρα, στη συνέντευξη Τύπου και έδειξε με... τρόπο τα παράπονά του αλλά, λίγη ώρα νωρίτερα, ο Θοδωρής Ζαγοράκης ήταν έξαλλος και δεν κρύφτηκε κατά την επίσκεψή του στα αποδυτήρια της ομάδας του.

Ο πρόεδρος του «Δικέφαλου» πήγε σκασμένος στα αποδυτήρια και είπε στους ποδοσφαιριστές του: «Συγγνώμη που δεν μπορώ να σας προστατεύσω», εννοώντας τις διαιτητικές συμπεριφορές.
Ζαγοράκης: «Σας ζητώ συγγνώμη»

Και συμπλήρωσε: «Εγώ δεν είμαι παράγοντας, δεν τα ξέρω αυτά. Σήμερα αν κάναμε μια ομάδα εγώ ο Ποικιλίδης, ο Κονσεϊσάο και ο Βρύζας με διαιτητή αυτόν, θα σας κερδίζαμε. Δεν θέλω να το δείτε αυτό σας δικαιολογία, πρέπει να συνεχίσετε την προσπάθεια για να μην καταστρέψουμε ότι χτίσαμε».

Κατόπιν, αποχώρησε μαζί με τον Ζήση Βρύζα με πολύ άσχημη διάθεση και φυσικά ούτε λόγος για δηλώσεις... Οσο για τις δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρεται στην διαιτησία.

Επιμέλεια: Γιώργος Κουβεντίδης
Sentrafm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick