twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

30 Μαρτίου 2010

Μπαίνει σε ψυχιατρική κλινική ο πατέρας της Τζούλιας Αλεξανδράτου...


Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο μπαμπάς της Τζούλιας Αλεξανδράτου μετά την τροπή που έχει πάρει η δικαστική διαμάχη με την κόρη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ζήσιμος παρακολουθείται και από ψυχολόγο και από ψυχίατρο, ενώ ο δικηγόρος του κ. Κατωπόδης αποκάλυψε ότι το επόμενο διάστημα θα νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

«Πήρε ήδη ένα μήνα αναρρωτική άδεια από την Εθνική Τράπεζα, στην οποία εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός. Πέρα από την ψυχική του υγεία, έχει πρόβλημα καρδιάς και ζάχαρο. Αν δεν υπάρξει βελτίωση θα νοσηλευτεί στο Ερρίκος Ντυνάν», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Αλεξανδράτου.

Σε άσχημη κατάσταση είναι και η μητέρα της Τζούλιας, Άλισον, που σύμφωνα με τον κ. Κατωπόδη, χρήζει ιατρικής υποστήριξης, «όμως συγκριτικά με την κατάσταση του συζύγου της, πρέπει να φανεί πιο δυνατή προκειμένου να τον στηρίξει και να μπορέσουν να συνεχίσουν τον ψυχοφθόρο δικαστικό αγώνα που έχουν μπροστά τους».

Οι γονείς της πάντως σέβονται την απόφαση της Τζούλιας για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε εναντίον τους και το προσεχές διάστημα αναμένεται να παρουσιαστούν στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου θα μιλήσουν πρώτη φορά για την υπόθεση.

Οι διαφορές της οικογένειας Αλεξανδράτου θα λυθούν στα δικαστήρια στις 15 Απριλίου. Τότε θα είναι και η πρώτη φορά μετά την κυκλοφορία του πορνό dvd, που θα συναντηθούν οι γονείς με την κόρη τους.


Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick