twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

6 Απριλίου 2010

Σε καλή κατάσταση η υγεία του Ανδρέα Λοβέρδου

Πολύ καλή κρίνουν οι γιατροί του ΝΙΜΙΤΣ την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οργανισμός του οποίου ανταποκρίνεται στην αγωγή που λαμβάνει για την αντιμετώπιση της φλεγμονής στο υπογάστριο. Προς το παρόν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγχείρισης.

Η περιπέτεια της υγείας του Υπουργού Εργασίας ξεκίνησε λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, όταν αισθάνθηκε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και μετέβη μόνος του στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας. Εκεί έζησε το πραγματικό πρόσωπο του ΕΣΥ, αυτό που ζουν καθημερινά χιλιάδες εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι.

Η λυχνία του αξονικού τομογράφου είχε εξαντληθεί και δεν ήταν δυνατή η άμεση αντικατάστασή της, λόγω των εορτών του Πάσχα, -σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου- αφού η προμήθειά της γίνεται από το εξωτερικό.

Διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Νάουσας, όπου υπεβλήθη σε σειρά εξετάσεων και στη συνέχεια επέστρεψε στη Βέροια, ενώ στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας ξεκίνησε διακομιδή του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΝΙΜΙΤΣ, συνοδεία γιατρού.

Με τον υπουργό Εργασίας επικοινώνησε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση. Μηνύματα για ταχεία ανάρρωση έστειλαν ακόμη η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου και άλλα κυβερνητικά στελέχη. Τον Ανδρέα Λοβέρδο επισκέφθηκαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος και ο υπουργός Μεταφορών Δημήτρης Ρέππας.
Zougla
News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick