twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

10 Απριλίου 2010

Νεκρός ο πρόεδρος της Πολωνίας στην συντριβή του προεδρικού αεροσκάφους

Νεκρός είναι ο πρόεδρος της Πολωνίας Λεχ Κατσίνσκι, η σύζυγός του και άλλοι 85 άνθρωποι, όταν το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη κατά την προσέγγισή του στο αεροδρόμιο Smolensk της Ρωσίας, σύμφωνα με το πρακτορείο ΤΑΣΣ που επικαλείται το ρωσικό υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών.

Ο πρόεδρος της Πολωνίας Λεχ Κατσίνσκι Ο πρόεδρος της Πολωνίας Λεχ Κατσίνσκι Το αεροσκάφος τύπου Tupolev TU - 154 συνετρίβη μόλις 1.5 χιλιόμετρο πριν φτάσει στο αεροδρόμιο Σμόλενσκ στη δυτική Ρωσία, ανακοίνωσε ο Πιοτρ Πασκόφσκι εκπρόσωπος του πολωνικού υπουργείου Εξωτερικών.

Άγνωστα μέχρι στιγμής είναι τα αίτια της συντριβής, ωστόσο όπως έχει γίνει γνωστό στην περιοχή τη στιγμή του δυστυχήματος επικρατούσε πυκνή ομίχλη.
Enet.gr

Ο Λεχ Κατσίνσκι μετέβαινε σήμερα στη Ρωσία προκειμένου να παραστεί στην 70η επέτειο από τη σφαγή του Κατίν, όπου κατά τη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου 15 χιλιάδες Πολωνοί σφαγιάσθηκαν από Σοβιετικούς κατ΄εντολή του Στάλιν στο δάσος του Κατίν.

1 σχόλιο:

Koupakia είπε...

Ένας πράκτορας των αμερικανών στην Ευρώπη λιγότερο!

Φαίνεται ότι και νεκρός ο Στάλιν τους εκτελεί!!!!!!

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick