twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

21 Απριλίου 2010

Συνέλαβαν για ληστεία σε τράπεζα παίκτρια ριαλιτι


Παίκτρια reality συνελήφθη για ληστεία!

Σοκ στην ελληνική showbiz μετά την αποκάλυψη ότι πολύ γνωστή παίκτρια reality συνελήφθη μαζί με τον φίλο της για ληστεία!!!



Όλα έγιναν τη Μ. Παρασκευή, όταν η αστυνομία συνέλαβε επ’ αυτοφώρω τον εραστή της με τους συνεργούς της, αλλά και την ίδια στην προσπάθειά τους να κάνουν ριφιφί σε γνωστή τράπεζα.



Η παίκτρια του reality, η οποία προέρχεται από πολύ γνωστή οικογένεια, συνελήφθη γιατί σύμφωνα με την αστυνομία φύλαγε τσίλιες, προσπαθώντας να προστατεύσει τον σύντροφό της.



Ο δικηγόρος της 40χρονης, Δ. Κατοπώδης, μιλώντας αποκλειστικά στην «Πρωινή Μελέτη», χαρακτήρισε τη γυναίκα θύμα του ερωτικού της πάθους και της ερωτικής παραζάλης, υποστηρίζοντας ότι η γυναίκα αυτή ακόμα και τώρα είναι έτοιμη να κάνει ότι της ζητήσει ο σύντροφό της.



Μάλιστα, εν γνώσει της υπήρξε το τρίτο πρόσωπο, στη σχέση του συντρόφου της με μια άλλη γυναίκα, ενώ ακόμα και τώρα παρά τα όσα έχουν έρθει στο φως δηλώνει αποφασισμένη να τον παντρευτεί ακόμα και μέσα στη φυλακή!!!

















star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick