twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

22 Απριλίου 2010

Παραλύει το Δημόσιο από τις απεργιακές κνητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ

Μετ’ εμποδίων θα γίνουν σήμερα, Πέμπτη, οι συναλλαγές του κοινού με το Δημόσιο, καθώς η ΑΔΕΔΥ έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία. Κανονικά θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 11:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Στην κινητοποίηση συμμετέχουν δάσκαλοι, καθηγητές, πανεπιστημιακοί και καθηγητές των ΤΕΙ, οι υπάλληλοι στις εφορίες, τα τελωνεία, τις δημόσιες υπηρεσίες, τα ασφαλιστικά ταμεία και οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία της Αθήνας και του Πειραιά λόγω της 48ωρης των νοσοκομειακών γιατρών, ενώ συνεχίζεται και η απεργία της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων.

Επίσης, κλειστά θα είναι τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι, καθώς στην απεργία της ΑΔΕΔΥ συμμετέχει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων του υπουργείου Πολιτισμού.
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick