twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

19 Απριλίου 2010

Η Τζούλια σήμερα στο Μαξίμου για να δει τον πρωθυπουργό!!!

Μπορεί η επίσκεψη του κλιμακίου του ΔΝΤ στο υπουργείο Οικονομικών να καθυστερήσει, αλλά η επίσκεψη της Τζούλιας στο Μαξίμου θα γίνει κανονικότατα!

Σήμερα, πρωί – πρωί θα επιδιώξει συνάντηση με τον πρωθυπουργό και μετά… θα κλείσει ραντεβού μαζί του (!), όπως μας είπε.

Αυτό που πρώτα θα συναντήσει τον πρωθυπουργό και μετά θα κλείσει ραντεβού μαζί του, δεν το καταλάβαμε, αλλά μάθαμε τι ρούχα θα φορέσει!

«Κοίτα, δε θα πάω με την τουαλέτα, θα ξυπνήσω το πρωί, θα βάλω κάτι ένα σον - σον, ένα ταγέρ, ξέρεις τώρα και θα πάω…», μας αποκάλυψε.

Το ενδεχόμενο πάντως να μην την δεχτεί ο πρωθυπουργός δεν υπάρχει, «αφού έγινε τόσο θέμα και λόγος, δεν νομίζω ότι θα έχει κάποιο πρόβλημα να κλείσει ένα ραντεβού μαζί μου». Όχι καλή μου, μήπως έχει άλλες δουλειές; Εσένα περιμένει να πιείτε καφεδάκι!!!

Πάντως, το κορίτσι είναι πολύ εκνευρισμένο που την κατηγόρησαν για φοροδιαφυγή. Μα για φοροδιαφυγή; Όταν της έλεγαν ότι κάνει βίζιτες, δεν την πείραξε τόσο!

Μαζί με την Τζούλια πετύχαμε, ποιον άλλο;… τον Μένιο! Ο Μένιος, λοιπόν, μας δήλωσε ότι η «απόλυτη star» θέλει να μπει και στην Βουλή. Όχι για να διαμαρτυρηθεί, αλλά ως βουλευτίνα!!! Άλλος Ψινάκης μας βρήκε.



star(.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick