twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

19 Απριλίου 2010

Βίντεο με την συνέντευξη της Ειρήνης Μερκούρη στο Gala της Μαρίας Σταματέρη

Στην εκπομπή «Gala» εμφανίστηκε η Ειρήνη Μερκούρη και συνομίλησε με την Μαρία Σταματέρη για όλα όσα ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό για την υγεία της.

«Η εικόνα μου είναι αυτή που σας παρουσιάζω εδώ», είπε η τραγουδίστρια που ομολογουμένως δεν είχε καμία σχέση με τη φωτογραφία που διέρρευσε στον τύπο και την παρουσίαζε παραμορφωμένη.

Χαμογελαστή, έχοντας περάσει το πρώτο σοκ θέλησε να διατηρήσει το… πέπλο μυστηρίου γύρω από το εάν έχει κάνει ή όχι πλαστική επέμβαση στο πρόσωπό της.

Όσο για την επίμαχη φωτογραφία; Photoshop είπε η Ειρήνη Μερκούρη, κάνοντας λόγο για ανθρώπους που θέλουν να της κάνουν κακό.

Όχι ότι πτοείται πάντως. Αντίθετα όπως είπε στη Μαρία Σταματέρη, γνωρίζει πολύ καλά ότι έχει εχθρούς και αυτό την εξιτάρει!!!

Απάντησε μάλιστα και σε όλους εκείνους που έσπευσαν να πουν ότι όλα αυτά έγιναν για να έρθει και πάλι στο προσκήνιο.

«Το έχουν τραγικοποιήσει το όλο θέμα. Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι δεν έχω προκαλέσει ποτέ και δεν έχω πουλήσει την προσωπική μου ζωή για κάποια λεπτά δημοσιότητας», είπε με παράπονο.

Πάντως δεν ήταν και κακό που έγινε τόση συζήτηση γύρω από το όνομα της Ειρήνης Μερκούρη… Κι αν κρίνουμε από το γεγονός ότι δεν θέλησε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το αν έχει κάνει ή όχι πλαστική, δείχνει ότι της αρέσει να μας κρατά σε… «αγωνία».

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ειρήνης Μερκούρη στην εκπομπή «Gala».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick