twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

7 Μαΐου 2010

Τα νέα μέτρα έφεραν 4 διαγραφές

Με 172 «ναι», 121 «όχι» και 3 «παρών» πέρασαν τελικά χθες τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την έγκριση του μηχανισμού στήριξης.

Η ψηφοφορία ωστόσο σηματοδοτήθηκε από αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό καθώς μετά το «ναι» επί της αρχής της Ντόρας Μπακογιάννη, η πρώην υπουργός τέθηκε από το Πειθαρχικό Συμβούλιο του κόμματός της εκτός ΝΔ, ενώ διαγραφές είχαμε και στο ΠΑΣΟΚ.

Εκτός κοινοβουλευτικής Ομάδας τίθενται με απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου οι βουλευτές Σοφία Σακοράφα, Γιάννης Δημαράς και Βασίλης Οικονόμου, που ψήφισαν «παρών» στην ψηφοφορία επί της αρχής του νομοσχεδίου.

Υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισε χθες ο ΛΑ.ΟΣ με τον πρόεδρο του κόμματος να προτείνει οικουμενική κυβέρνηση, ενώ «όχι» ψήφισαν από κοινού ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως έγινε γνωστό, η κα. Μπακογιάννη μετά το τέλος της ονομαστικής ψηφοφορίας, παρέμεινε στην Βουλή και πήγε στο γραφείο του πατέρα της Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, όπου εκεί ενημερώθηκε για την διαγραφή της.

Η πρώην υπουργός έχει από σήμερα την ιδιότητα του ανεξάρτητου βουλευτή καθώς θα κρατήσει την έδρα της και δεν πρόκειται να προχωρήσει επί του παρόντος στη δημιουργία πολιτικού φορέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick