twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

27 Μαΐου 2010

Ο Σάββας Θεοδωρίδης θα κινηθεί νομικά για τις υποκλοπές

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη απειλεί ο Σάββας Θεοδωρίδης, θεωρώντας προϊόν υποκλοπής το ηχητικό ντοκουμέντο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο Πέμπτη (27/5).


Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μιλώντας στο sport.gr, τόνισε: "Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται. Κάποιοι προσπαθούν να με συκοφαντήσουν και να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Πρόκειται για υποκλοπή, κάτι που αποτελεί κακουργηματική ενέργεια και διώκεται ποινικά. Εγώ δεν θα το αφήσω έτσι και τη Δευτέρα (31/5) θα κινηθώ νομικά".

Στο sport.gr μίλησε και ο Βαγγέλης Δουκάκος, ο οποίος υπογράμμισε ότι και ο ίδιος θα κινηθεί δικαστικά: "Η συνομιλία είναι προϊόν υποκλοπής και αποτελεί κακουργηματική πράξη. Δεν έχω άλλη επιλογή από το να κινηθώ νομικά. Πάντως δεν αποτελεί επιτυχία κάποιου αυτό που έγινε, καθώς τα περισσότερα απ' όσα ακούγονται τα έχει πει δημόσια ο Σάββας Θεοδωρίδης".

Στο ηχητικό ντοκουμέντο, το οποίο το sport.gr δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν έχει υποστεί επεξεργασία, ο Σάββας Θεοδωρίδης προβαίνει σε αποκαλύψεις που θα συζητηθούν



sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick