twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

21 Ιουνίου 2010

Πανελλαδικές 2010 : Η αγωνία συνεχίζεται

Με τα βλέμματα στραμμένα στην αυριανή συνεδρίαση της ΟΛΜΕ περιμένουν χιλιάδες υποψήφιοι που έλαβαν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις. Καθώς οι καθηγητές συνεχίζουν την αποχή τους από τα βαθμολογικά κέντρα, η ΟΛΜΕ συνεδριάζει αύριο Τρίτη για να αποφασίσει αν θα συνεχίσει την αποχή.

Οι καθηγητές αντιδρώντας στην περικοπή των αποζημιώσεων τους για τη δηλώνουν αποφασισμένοι να ζητήσουν συνάντηση ακόμη και με τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ενώ στο «αέρα» βρίσκονται επί του παρόντος οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων που ξεκινούν την Παρασκευή.

Το Υπουργείο Παιδείας, έχοντας ήδη απορρίψει την προοπτική της μεταφοράς των γραπτών σε κέντρα στα οποία δεν υπάρχει αποχή, δηλώνει έτοιμο να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο της παράτασης της αποχής των βαθμολογητών.

Ακόμη και σε περίπτωση, πάντως, που η αποχή των βαθμολογητών λήξει αύριο, εκτιμάται ότι η ανακοίνωση των βαθμολογιών θα καθυστερήσει τουλάχιστον δύο εβδομάδες.
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick