twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

9 Αυγούστου 2010

Βίντεο με την άφιξη του Βαλβέρδε στην Αθήνα

O Eρνέστο Βαλβέρδε κατέφθασε λίγο μετά τις 16:00 στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός προπονητής των Πειραιωτών, ήρθε στην πρωτεύουσα και αμέσως κατέλυσε σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών, με το RedPlanet.gr να είναι το μοναδικό ελληνικό μέσο που βρέθηκε εκεί με τον Νίκο Συριώδη, ώστε να καταγράψει τις πρώτες αντιδράσεις του νέου προπονητή των Πειραιωτών.

O 46άχρονος τεχνικός έφτασε στις 17:00 στο ξενοδοχείο, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του και άλλο ένα αυτοκίνητο και αμέσως έσπευσε να παραλάβει τα κλειδιά του δωματίου του, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να κάνει κάποια δήλωση. Άλλωστε, δεν έχει ανακοινωθεί από την ΠΑΕ, επισήμως δεν είναι ακόμα τεχνικός των ερυθρολεύκων και όλα θα ειπωθούν στην συνέντευξη Τύπου την Τρίτη το μεσημέρι (μεταξύ 12:00 και 13:00).

Με... πράσινο μπλουζάκι εμφανίστηκε ο Βαλβέρδε, αλλά είναι σίγουρο ότι αυτό ουδόλως απασχολεί τον κόσμο του Ολυμπιακού, που περιμένει πως και πως να δει ντυμένο τον Βάσκο με την φόρμα της ομάδας στον πάγκο στο φιλικό με τη Ρόμα την προσεχή Παρασκευή (21:45, RedPlanet.gr, NET).

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ











Redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick