twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

23 Αυγούστου 2010

Υβόννη Μπόζνιακ : Ο νέος έρωτας του Αντώνη Ρέμου

Η Υβόννη Μπόζνιακ, το κορίτσι του Αντώνη Ρέμου, είναι το πρόσωπο που συζητιέται ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό. Πολλοί από τον χώρο της σόου μπιζ αναρωτιούνται ποιό είναι το κορίτσι που έκανε τον τραγουδιστή να της κάνει πρόταση γάμου, μέσα σε ένα μήνα.

Έτσι… ξαφνικά η Υβόννη Μπόζνιακ έγινε το κορίτσι του Αντώνη Ρέμου. Ο τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στο 26χρονο μοντέλο και τώρα όλοι ψάχνουν να βρουν ποια είναι η Υβόννη Μπόζνιακ και να μιλήσουν μαζί της ή με συγγενείς και φίλους στην Ελλάδα, την Κροατία, τη Γερμανία ή οπουδήποτε!

Ειδικά, δε, μετά την πρόταση γάμου που φημολογείται ότι της έκανε ο δημοφιλής τραγουδιστής όλη η σόου μπιζ ρωτάει για το κορίτσι του Ρέμου και πότε... θα φάμε κουφέτα!

Την ημερομηνία του γάμου ακόμη δεν τη ξέρουμε. Αυτό που ξέρουμε, όμως σίγουρα, είναι, ότι ηΥβόννη καθόταν πρώτο τραπέζι πίστα στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου. Η Υβόννη χαμογελούσε...και ο Αντώνης Ρέμος της αφιέρωνε τα πιο ερωτικά του τραγούδια!

Μετά από πολλά μάθαμε ότι η Υβόννη -όταν δεν ακολουθεί τον Ρέμο στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις- ασχολείται με την πασαρέλα και τις ξένες γλώσσες. Σε λίγο καιρό τα ελληνικά θα τα μιλάει φαρσί!

Ελπίζουμε μόνο να διαλέξει τον κατάλληλο δάσκαλο γιατί -όπως λέει και ο λαός- «με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις»!
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick