twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

11 Νοεμβρίου 2010

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Αλιάγα

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο Νίκος Αλιάγας, ο οποίος θρηνεί για την απώλεια του αγαπημένου του εξαδέλφου, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από ανακοπή. Ο γνωστός παρουσιαστής έχασε τον άνθρωπο με τον οποίο είχε μεγαλώσει μαζί: πήγαν στο ίδιο σχολείο, έπαιζαν μαζί, έκαναν μαζί τις παιδικές ζαβολιές τους αλλά και τα πρώτα τους όνειρα για το μέλλον...

Την είδηση ότι ο αγαπημένος του εξάδελφος Δήμος Κατσίκης προδόθηκε από την καρδιά του, σε ηλικία μόλις 45 χρόνων, πληροφορήθηκε ο Νίκος στο Παρίσι, όπου διαμένει μόνιμα. Στο άκουσμα της ξαφνικής συμφοράς που χτύπησε την οικογένεια, ο παρουσιαστής έπαθε σοκ...

Ενιωσε τόσο αναστατωμένος, που έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. Η καρδιά του «πάγωσε»... Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουγε από την άλλη άκρη της γραμμής του τηλεφώνου. Δεν ήθελε να «συμβιβαστεί» με την ιδέα ότι ο αγαπημένος του εξάδελφος και φίλος δεν είναι πια στη ζωή. Ηταν μόλις 45 χρόνων, γεμάτος όνειρα και σχέδια για τη ζωή. Η μοίρα, όμως, του επιφύλαξε τραγικό τέλος.

Οσοι γνωρίζουν τον Αλιάγα καλά λένε: «Η ημέρα αυτή ήταν τραγική για τον Νίκο». Ο παρουσιαστής είχε ένα φοβερό δέσιμο με τον Δήμο, μια ιδιαίτερη χημεία που τους κρατούσε ενωμένους ακόμα κι όταν τους χώριζαν πολλά χιλιόμετρα. Οπως θα έλεγε ο απλός λαός, «ταίριαζαν τα χνώτα τους»...

Αν και υπήρχαν και άλλα εξαδέλφια στην οικογένεια, ο Νίκος και ο Δήμος ήταν αχώριστοι, αγαπούσαν ιδιαίτερα ο ένας τον άλλον.

Στην πορεία οι δρόμοι τους χώρισαν. Αλλωστε, ο Νίκος δεν ζούσε καν στην Ελλάδα. Ομως ποτέ δεν σταμάτησαν να επικοινωνούν μεταξύ τους και να νοιάζονται ο ένας για τον άλλον. Και όταν ο Νίκος βρισκόταν στην Ελλάδα για δουλειές ή για διακοπές, ήταν αδύνατον να μη συναντήσει τον εξάδελφό του.

Οπως ήταν φυσικό, ο παρουσιαστής ταξίδεψε εσπευσμένα από το Παρίσι στην Ελλάδα για να παρευρεθεί στην κηδεία του αγαπημένου του Δήμου, για να πει το τελευταίο αντίο στον λατρεμένο του εξάδελφο. Ετσι, παράτησε τις δουλειές του, τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον μεγαλύτερο σταθμό της Γαλλίας (NRJ), πήρε το πρώτο αεροπλάνο και ήρθε στην Αθήνα.

Από την πρωτεύουσα ταξίδεψε κατευθείαν στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Μεσολόγγι, για να βρεθεί κοντά στους συγγενείς του και να δώσει τον τελευταίο ασπασμό στον Δήμο. Συντετριμμένος ο παρουσιαστής παρευρέθηκε στην κηδεία του εξαδέλφου του, που έγινε προχθές στο χωριό Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας. Οσοι συνομίλησαν με τον Αλιάγα τις τελευταίες ώρες λένε: «Ο Νίκος είναι σοκαρισμένος, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το τραγικό συμβάν».

Ο θάνατος του Δήμου Κατσίκη προκάλεσε πόνο και θλίψη όχι μόνο στους συγγενείς, αλλά και στην τοπική κοινωνία, αφού ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick